NTEX breddar verksamheten i Småland

Publicerad mån, 12/06/2021 - 17:13

Frakt- och logistikföretaget NTEX fortsätter att expandera inom affärsområdet Inrikes. I Gislaved utökas nu erbjudandet till inrikes distribution, för att möta efterfrågan hos kunderna i Småland.

Sedan flera år tillbaka har NTEX verksamhet i Gislaved med fokus på distribution utrikes. Nu finns även en inrikesfunktion i samma lokaler. Företaget ser stora fördelar med att verksamheterna för utrikes och inrikes samlas på en och samma plats. 

– Gislaved är strategiskt rätt med sitt läge i hjärtat av Småland. Nära E4:an och andra viktiga orter som Jönköping, Halmstad och Värnamo. Vi har en stor efterfrågan bland våra kunder i Småland på tjänster som vi erbjuder inrikes. Men vi välkomnar fortfarande nya kunder, säger Anette Yngvesson, Managing Director på NTEX Inrikes.

I logistikterminalen kommer företaget att bedriva modern terminalverksamhet som crossdocking, trepartslogistik, plock och pack samt övriga tjänster.

– När vi startar upp ett nytt logistikcenter inom inrikes erbjuder vi alltid alla våra tjänster redan från start. Så här i Gislaved kan våra kunder ta del av exakt samma tjänster som vi erbjuder i de större städerna som Stockholm och Malmö, säger Anette Yngvesson.

I samband med satsningen anställer NTEX två nya medarbetare i Gislaved och under första halvåret av nästa år kommer ytterligare personer att anställas. 

– Vi kommer att sätta i gång rekryteringen av fler medarbetare under början av nästa år och räknar med att fram till våren ha totalt sex personer på Inrikes i Gislaved, säger Anette Yngvesson.

NTEX, nu även med inrikestransporter i Smålandsregionen.