Header Aktiviteter

Event

Genom de aktiviteter och event vi själva arrangerar och de externa evenemang vi deltar i, vill vi öka mervärdet av medlemskapet för våra medlemsföretag. Vi vill också öka kunskapsspridningen om åkerinäringen och höja hela branschens anseende.
 
En del event arrangerar vi årligen och andra var annat år. Lastbilsmässan Elmia Lastbil är vårt enskilt största engagemang och arrangeras vartannat år. Därtill arrangerar vi bland annat konferenser som Renhållarträffen, Tanktransportdagen, transportpolitisk debatt, företagsledarkonferens samt medlemsmöten runt om i landet. Vi deltar och arrangerar även seminarier under Almedalsveckan på Gotland och inte att förglömma, vårt årsmöte som sker i maj varje år.

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Se våra webbsändningar i efterhand

Här hittar ni våra senaste inspelade webbsändningar. Ni hittar mer på vår youtubekanal.

 

Aktuella event

 

Här hittar ni information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet. Det kan vara medlemsmöten, seminarier, konferenser, mässor och webbinarier.  

 

Till aktuella event

Återkommande event

 

Sveriges Åkeriföretag har ett antal event som vi arrangerar med jämna mellanrum, bland andra Tanktransportdagen, Renhållarträffen och Elmia Lastbil. 

 

Återkommande event

 

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.

Till vår webbokning

 

Call-to-action Medlemskap

Bli medlem idag!

Ett värdefullt medlemskap för dig som driver ett åkeriföretag. Som medlem hos oss får du bland annat tillgång till våra nätverk, våra juristers branschspecifika kunskap och många förmåner från våra samarbetspartners.

Om medlemskapet