Headerbild jobba hos oss

Jobba hos oss

Sveriges Åkeriföretag är en organisation att räkna med, både nu och i framtiden. Vi finns till för våra medlemmar och vi vill stärka den svenska åkerinärings konkurrenskraft och förbättra förutsättningarna för att driva åkeriföretag. I det arbetet ser vi medlemmen som vår högsta chef och medarbetaren som den viktigaste resursen.

Just nu har vi en ledig tjänst! Läs längre ned!

 

Goda utvecklingsmöjligheter

Inom Sveriges Åkeriföretag har vi en mycket bred kompetens och några av våra arbetsområden är medlemskommunikation, utbildning, trafiksäkerhet och opinionsbildning. Det gör utvecklingsmöjligheterna både goda och många.

Och det finns fler bra anledningar att arbeta hos oss. En är att det finns stora positiva drivkrafter i åkeri- och logistiknäringen. En annan är att möjligheten att utvecklas är stor; vi satsar på kompetensutveckling för varje medarbetare och vi rekryterar gärna internt. En tredje är att vi har ett mycket viktigt uppdrag; att förbättra förutsättningarna för att driva åkeriföretag och att stärka den svenska åkerinäringens konkurrenskraft.

Vi vet att människor som motionerar regelbundet mår bra och därför satsar vi på friskvård. Vi har en generös friskvårdssubvention och en friskvårdstimme på arbetstid för varje anställd per vecka. I friskvårdens tecken erbjuder vi även regelbundna hälsoundersökningar, influensavaccinationer och sjukvårdsförsäkring.

Under sommarmånaderna tillämpar vi sommararbetstid och givetvis har vi kollektivavtal som bland annat ger dig tjänstepension och många andra förmåner.

Vi berättar gärna mer. Tveka inte att ta kontakt om du är nyfiken på Sveriges Åkeriföretag som arbetsplats.
 

Vår värdegrund

Sveriges Åkeriföretag har en värdegrund som stora delar av personalstyrkan varit med att arbeta fram. Vårt arbete ska genomsyras av att vi är lösningsorienterade, engagerade och professionella. 

 

Lediga tjänster

Vi söker nu en branschföreträdare till vårt växande kontor i Göteborg!

Vi erbjuder en bred roll och ett fritt och självständigt arbete i en medialt synlig branschorganisation. Du möts av ett glatt team i nya lokaler och du kommer till en verksamhet med ett starkt varumärke och ledarskap. Läs mer om tjänsten hos Jurek rekrytering och bemanning

Spontanansökan

Skicka in en spontanansökan genom att fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med er.

Enbart en fil.
Begränsning 128 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Enbart en fil.
Begränsning 128 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.