headerbild åkerihandböcker

Åkerihandboken

Åkerihandboken är åkerinäringens uppslagsverk och Sveriges Åkeriföretags stolthet. Boken uppdateras i tryck varje år men vår digitala version uppdateras löpande. Åkerihandboken innehåller information om lagar, regler och bestämmelser som rör åkeriverksamhet. 

Ett bra hjälpmedel för många

Åkerihandboken ingår i medlemskapet och är en mycket uppskattad medlemsförmån. Boken används förutom av åkeriföretagare och chaufförer även av myndigheter och organisationer som t.ex. Polisen samt som läromedel för YKB-fortbildning. Beställ ert exemplar via formuläret längre ned på sidan.

För våra medlemmar

Som inloggad medlem kan du läsa den digitala versionen av Åkerihandbok 2022 kostnadsfritt. Även icke medlemmar kan köpa tillgång till den digitala versionen. Ni gör er beställning nedan. 

Läs åkerihandboken här

 

framsida Åkerihandboken 2022

 

 

Åkerinäringens uppslagsverk

Matnyttig information för att driva ett framgångsrikt åkeri och ett bra hjälpmedel till dina medarbetare. Beställ ert exemplar av Åkerihandboken via formuläret nedan och lär dig mer om:

Avtals- och transporträtt 
Ekonomi 
Arbetsgivarfrågor 
Kör- och vilotid 
Farligt gods

 

 

 

Beställ Åkerihandbok 2023

Åkerihandbok 2023 trycks i december 2022 och kommer att levereras i mitten av december ut till kund. Den digitala versionen uppdateras löpande här på vår hemsida. Gör din beställning genom att fylla i formuläret nedan.

Medlemspris: 97 kr
Icke medlem: 420 kr

Eventuell frakt tillkommer. Priser exkl moms.

Vid beställning av flera digitala licenser (volymlicens) kommer beställaren få tillgång att administrera sina licenser för övriga användare.

Jag vill köpa

Beställare/admin volymlicenser

OBS! Fler än 4 böcker kan inte skickas till boxadress.
Fakturaleverans
Faktureringsadress om annan än leveransadress

 

 

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor om Åkerihandboken.