headerbild åkerihandböcker

Åkerihandboken

Åkerihandboken är åkerinäringens uppslagsverk och Sveriges Åkeriföretags stolthet. Boken uppdateras i tryck varje år men vår digitala version uppdateras löpande här på vår hemsida och i appen Sveriges Åkeriföretag. Åkerihandboken innehåller information om lagar, regler och bestämmelser som rör åkeriverksamhet. 

Ett hjälpmedel för många - testa våra volymlicenser

Åkerihandboken ingår i medlemskapet och är en mycket uppskattad medlemsförmån. Boken används förutom av åkeriföretagare och chaufförer även av myndigheter och organisationer som t.ex. Polisen samt som läromedel för YKB-fortbildning. 

Du kan köpa volymlicenser om du vill låta flera användare få tillgång till vår digitala Åkerihandbok. Det är enkelt att ladda upp valfritt antal användare via en excelfil. Priset för den digitala Åkerihandboken är samma som för den tryckta boken men var tionde inloggning är gratis. 

Vi kan även tillhandahålla en länk för publicering på ert intranät (gäller endast våra medlemsföretag). Vid frågor, kontakta oss nedan. 

För våra medlemmar

När du som medlem är inloggad på vår hemsida eller i appen Sveriges Åkeriföretag kan du läsa den digitala versionen av Åkerihandbok kostnadsfritt. Om du saknar inloggningsuppgifter till hemsidan, maila ditt medlemsnummer eller företagsuppgifter till info@akeri.se

Är du ej medlem?

Även icke medlemmar kan köpa tillgång till den digitala versionen. Ni gör er beställning längre ned på denna sida. 

Läs åkerihandboken här

 

 

bild framsida ÅHB 2024

 

 

 

Åkerinäringens uppslagsverk

Matnyttig information för att driva ett framgångsrikt åkeri och ett bra hjälpmedel till dina medarbetare. Beställ era exemplar av Åkerihandboken via formuläret nedan och lär er mer om:

Avtals- och transporträtt 
Ekonomi 
Arbetsgivarfrågor 
Kör- och vilotid 
Farligt gods

 

 

Beställ Åkerihandbok 2024

Gör din beställning av Åkerihandbok 2024 genom att fylla i formuläret nedan. Du väljer själv mellan digital eller tryckt bok.

Medlemspris: 97 kr
Icke medlem: 420 kr
Gymnasieskolor får köpa Åkerihandbok till medlemspris.

Eventuell frakt tillkommer. Priser exkl moms.

Vid beställning av flera digitala licenser (volymlicens) kommer beställaren att få tillgång att administrera sina licenser för övriga användare. Se info ovan.

  • Nuvarande First page
  • Summary
  • Complete
Jag vill köpa

Beställare/admin volymlicenser

OBS! Fler än 4 böcker kan inte skickas till boxadress.
Fakturaleverans
Leveransadress om annan än faktureringsadress

 

 

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor om Åkerihandboken.