aktuella event

Aktuella event

Här hittar du information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet, allt från medlemsmöten, seminarier, konferenser och mässor till webbinarier.

På denna sida uppdaterar vi löpande alla våra kommande planerade aktiviteter: www.akeri.se/sv/planerade-aktiviteter-2024.   

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.

Till webbokningen

2024-04-04
Ät frukost tillsammans med oss i Bollnäs 25 april

Kom och träffa oss, ät en god hotellfrukost, resonera kring branschens utmaningar och dela med dig av dina erfarenheter. Vi ses denna gång i Bollnäs den 25 april.

2024-03-26
Årsmöte för medlemmarna i Gotlands åkeriförening

Gotlands åkeriförening bjuder in till årsmöte som äger rum torsdag den 25 april. Förutom ordinarie årsmötesförhandlingar får den som deltar också branschinformation, middag och trevlig samvaro.

2024-03-21
Årsmöte för Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland 20 april

Strax efter att World of Volvo öppnar bjuder vi in till årsmöte för Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland. De 80 första som anmäler sig bjuds på mingellunch och exklusiv rundvandring.

2024-03-12
Studiebesök i Garpenbergs gruva och företagsbesök hos Långdahls åkeri i Hedemora

Välkomna till medlemsträff med studiebesök i Garpenbergs gruva och företagsbesök hos Långdahls åkeri i Hedemora fredag den 26 april.

2024-02-15
Inbjudan till årsmöte för Sveriges Åkeriföretag Värmland

Välkommen till Sveriges Åkeriföretag Värmlands föreningsårsstämma där du även får branschinformation och blir bättre förberedd för en företagskontroll av Transportstyrelsen. 

2024-02-02
Årsmöte i ABC den 17 april i Uppsala

Åkeriföreningen i Stockholm och Uppsala Län kallar till årsmöte där du uppdateras om det senaste som påverkar din verksamhet samt info från Volvo och Trafikpolisen Uppsala.

2024-01-31
Vår samarbetspartner Colix bjuder in till digitala demovisningar

Vår samarbetspartner Colix har skapat en åkeriapp som underlättar jobbet inom ett åkeri. Under våren bjuder de in till digitala demovisningar vid flera tillfällen.

2024-01-29
Föreningsårsmöten i Sveriges Åkeriföretag Småland-Öland, Halland och Syd

Nu har anmälan öppnat! Sveriges Åkeriföretag Småland-Öland, Halland och Syd bjuder tillsammans in till sina årsmöten den 27 april. Det blir framtidsspaning, middag och Lasse Stefanz!

2024-01-24
Inbjudan till Sveriges Åkeriföretags årsmöte den 24 maj

Sveriges Åkeriföretag och föreningen Sveriges Åkeriföretag Småland-Öland bjuder in till SÅ årsmöte i Jönköping den 23-25 maj.

2023-12-22
Föreningarnas årsmöten samlade på en sida

Det planeras för fullt för vårens årsmöten. På denna sida uppdaterar vi löpande informationen kring när, var och hur våra föreningars årsmöten kommer att genomföras.

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen