aktuella event

Aktuella event

Här hittar ni information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet. Det kan vara medlemsmöten, seminarier, konferenser, mässor och webbinarier. 

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

2020-02-11
En rolig lördag med årsmöte och gokart 21 mars i Kungälv

Ställ upp när Sveriges Åkeri­företag Västra Götalands tre snabbaste förare ska koras på gokartcentralen i Kungälv 21 mars!

2020-02-10
SÅ årsmöte i Västerås 14 maj 2020

Välkommen till Sveriges Åkeriföretags centrala årsmöte i Västerås torsdagen den 14 maj. Kom och delta i diskussioner och beslut under årsmötesförhandlingarna, bli uppdaterad om Sveriges Åkeriföretags arbete, ta del av branschnyheter och inte minst kom för att träffa och umgås med dina kollegor i landet!

2020-02-06
Regionala årsmöten i hela landet

​​​​​​Planeringen pågår för föreningarnas regionala årsmöten. Här läggs inbjudningarna ut vartefter de är klara. Aktiviteterna ser lite olika ut runt om i landet. Kolla när och var din regionala förening håller årsmöte. Du är varmt välkommen!

2020-01-28
Årsmöte- Sveriges Åkeriföretag Gävleborg

Sveriges Åkeriföretag Gävleborg och Gävleborgs Åkeriservice AB bjuder in till årsmöte den 27-28 mars 2020. Följ med på en kryssning med Viking Line M/S Cinderella.

2020-01-22
Konferensen Effektiva transporter 2 april i Stockholm

Delta i vår konferens Effektiva transporter den 2 april, med inriktning inom bygg-, anläggnings- och dispenstransporter samt vägtransportledning.

2020-01-10
Transportkonferens 13-15 mars i Lycksele

Välkommen till transportkonferens i Lycksele som innehåller framtidsspaning inom transportbranschen, årsmöte och goda möjligheter till nätverkande och att umgås under avslappnade former. 

2019-09-12
Internationell transportkonferens i London den 21 februari 2020

IRU Logistics & Innovation är en öppen konferens som genomförs den 21 februari på London Heathrow Airport. Konferensen riktar sig till transportnäringens specialister inom teknik, trafiksäkerhet, miljö och logistik.

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen