aktuella event

Aktuella event

Här hittar ni information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet. Det kan vara medlemsmöten, seminarier, konferenser, mässor och webbinarier. 

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

2023-01-24
Webbinarier om kör- och vilotidskontroll

Försök att undvika de vanligaste fallgroparna vid en företagskontroll från Transportstyrelsen. Om du inte redan har deltagit i vårt webbinarium så finns två nya tillfällen. Vi delar med oss av viktiga tips och strategier när det gäller kör- och vilotider för att hjälpa er att undvika onödiga sanktionsavgifter. 

2023-01-24
Välkommen på invigning av våra nya lokaler i Örebro

Sveriges Åkeriföretag Öst har flyttat till kontorshotellet Myoffice i Örebro. Nu ska vi inviga nya lokalerna! Vi bjuder på lunch och fika. Vår VD Rickard Gegö kommer - det gör väl du också?

2023-01-11
Vårens webbinarier om Fair Transport

Fair Transport stärker ert varumärke och gör er starkare i affärer med Transportköpare. Vill du veta mer. Boka in dig på våra kostnadsfria webbinarer. 

2022-12-15
Utnyttjas ditt företag som brottsverktyg för organiserad smuggling?

Seriösa företag och transporter blir i allt högre grad utnyttjade som brottsverktyg för organiserad brottslighet. Tullverkets brottsbekämpande verksamhet delar med sig av viktig information. 

2022-12-05
Lantbrukskonferens 2-3 februari

Två av Sveriges Åkeriföretags nätverk: lantbrukstransporter och djurtransporter, bjuder in till traditionsenlig lantbrukskonferens. Datum: 2-3 febrauri på Vann Spa hotell utanför Brastad. 

2022-12-01
Transportkonferens 17-19 februari i Skellefteå

Helgen den 17-19 februari bjuder Sveriges Åkeriföretag Norr in till transportkonferens och Sveriges Åkeriföretag Norrs årsmöte i Skellefteå. 

2022-09-08
SÅ årsmöte: notera datumet 5 maj 2023

Ingen kommer att vilja missa Sveriges Åkeriföretags centrala årsmöte 2023, så vill att ALLA medlemmar redan nu skriver in datumet i sin kalender: fredagen den 5 maj 2023!
 

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen