aktuella event

Aktuella event

Här hittar du information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet, allt från medlemsmöten, seminarier, konferenser och mässor till webbinarier.

På denna sida uppdaterar vi löpande alla våra kommande planerade aktiviteter: www.akeri.se/sv/planerade-aktiviteter-2024.   

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.

Till webbokningen

2024-07-12
Behöver du YKB delkurs 3 eller 4? Nu finns möjlighet att gå ena kursen digitalt

Behöver du YKB delkurs 3 eller 4? Det finns möjlighet att gå ena kursen digitalt i slutet av augusti. Det är fortsatt bara tillåtet att gå max 12 timmar på distans inom aktuell YKB-period. Välkommen att anmäla dig men läs först våra råd här.

2024-07-10
Skogstransportörsträffar på fem orter under hösten

Välkommen till Sveriges Åkeriföretags skogstransportörsträffar som vi genomför på fem orter i landet under hösten: Växjö 27 sept, Lidköping 4 okt, Gävle 25 okt, Bispgården 8 nov och Norsjö 22 nov.

2024-07-09
Mötesplats vinterväghållning på Mittia Park & Gata

Den 16 augusti bjuder Sveriges Åkeriföretag och Maskinentreprenörerna in till konferensen Mötesplats vinterväghållning på Mittia Park & Gata i Ljusdal. Under en förmiddag får du som deltagare lyssna på kompetensutvecklande föredrag och de mest aktuella frågorna som rör vinterväghållning.

2024-06-19
Medlemsträff i Eskilstuna 26 september

Torsdagen den 26 september är du välkommen till Eskilstuna på medlemsträff där fokus ligger på information runt kör- och vilotider. Anmäl dig redan nu!

2024-06-17
Välkommen på medlemshelg i Tällberg

Den 9-10 november bjuder vi in till en medlemshelg i Tällberg. Vi erbjuder ett fullspäckat program med mycket kunskap blandat med tid för mingel med kollegor och inte minst god mat och dryck.

2024-06-03
Forum för transportdispenser den 2 oktober

Den 2 oktober arrangerar Sveriges Åkeriföretag en kunskapsdag tillsammans med Trafikverket och Mobilkranföreningen där du får en uppdatering och fördjupning om transportdispensernas aktuella frågor och utvecklingsområden. 

2024-05-31
Åkeri- och LBC-dagen - I år med hållbarhetsfokus

I år arrangeras konferensen Åkeri- och LBC-dagen tillsammans med vårt hållbarhetsnätverk. Boka in 26-27 november redan nu. Under en och en halv dag bjuder vi på ett fullspäckat program kring hållbarhet, digitalisering, framtidsspaning och den senaste informationen om näringens mest aktuella frågor. 

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen