aktuella event

Aktuella event

Här hittar ni information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet. Det kan vara medlemsmöten, seminarier, konferenser, mässor och webbinarier. 

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

2020-01-10
Transportkonferens 13-15 mars i Lycksele

Välkommen till transportkonferens i Lycksele som innehåller framtidsspaning inom transportbranschen, årsmöte och goda möjligheter till nätverkande och att umgås under avslappnade former. 

2019-11-12
Återvinningsdagen 2020

Den 30 januari 2020 bjuder Sveriges Åkeriföretag och Återvinningsindustrierna in till årets konferens om cirkulär ekonomi, teknik och miljö med fokus på återvinningsbranschen.

2019-09-12
Internationell transportkonferens i London den 21 februari 2020

IRU Logistics & Innovation är en öppen konferens som genomförs den 21 februari på London Heathrow Airport. Konferensen riktar sig till transportnäringens specialister inom teknik, trafiksäkerhet, miljö och logistik.

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen