bild på ett lastbil med Fair Transportlogga

Webbinarier om Fair Transport

Publicerad 2024-05-28 / 11:22 av Charlotta.Nilsson i Event

Underlätta hållbarhetsarbetet genom att vara certifierad i Fair Transport. Genom att genomgå ansökningsprocessen och certifiera er i Fair Transport gör att ni sätter upp rutiner, checklistor och policydokument som visar hur ni styr ert företag på bästa hållbara sätt gällande trafiksäkerhet, miljö, klimat, och arbetsmiljö. Vi har lagt till ett extrainsatt webbinarie den 19 juni klockan 10.00.

I våra webbinarer om Fair Transport går vi igenom ansökningsprocessen på djupet, visar nyheter och går igenom integrationer. Ni blir redo för att på egen hand påbörja ansökan. Med detta stärker ni ert varumärke, ni är redo för kommande upphandlingar och ni är ett åkeriföretag som är med och driver utvecklingen framåt.

MÅLGRUPP
Åkeriföretag och transportköpare som vill veta mer om Fair Transport, vad en certifiering innebär och hur företagen gör sin ansökan.

DATUM OCH TID
(genomförd) 25 januari, klockan 10.00-11.00
(genomförd) 22 februari, klockan 10.00-11.00
(genomförd) 21 mars, klockan 10.00-11.00
(genomförd) 25 april klockan 10.00-11.00
(genomförd) 23 maj klockan 10.00-11.00

Nytt datum: 19 juni klockan 10.00 -11.00

PLATS
Microsoft Teams

ANMÄLAN
Anmälan görs via Webbokning senast 2 dagar innan. En Teamslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan webbinariet.

MER INFORMATION
Fair Transport är en hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg som bildar ett skyltfönster för ditt åkeriföretags hållbarhetsarbete vad gäller klimat och miljö, trafiksäkerhet och socialt ansvarstagande. När du är certifierad enligt Fair Transport visar du att du är en seriös aktör på marknaden som tar ett stort ansvar. Det stärker både ditt varumärke och din konkurrenskraft. Du breddar ditt erbjudande genom att stå redo för beställningar från transportköpare som värderar en hållbar affär. Därmed är du ett av de åkeriföretag som är med och driver utvecklingen framåt.
Läs mer om Fair Transport på Fair Transport | Trafiksäkert – Klimatsmart – Ansvarsfullt