Utbildning i ADR 1.3 - Farligt gods

De personer som arbetar med transport av farligt gods ska vara utbildade. Anställda ska vara utbildade i enlighet med 1.3 innan de antar ansvar. Utbildningen ska även innehålla de särskilda bestämmelser för skydd avtransporter med farligt gods som tas upp i kapitel 1.10 (Transportskydd).

Vi erbjuder nu en webbaserad ADR 1.3 utbildning. Utbildningen består av moduler med interaktivt innehåll, där fakta presenteras genom text, speaker, klickbara bilder, animationer och fördjupningsavsnitt. I slutet av varje modul kommer du ställas inför ett kortare prov. Vid godkänt provresultat markeras modulen som godkänd.

Kursavgift

  • Medlemspris: 1095 kr exkl moms
  • Icke medlem: 1300 kr exkl moms

Efter att kursavgiften betalats får du inloggningsuppgifter via mail och/eller sms. Kontakta oss via mail eller e-post för att anmäla dig till denna kurs. Kontaktuppgifter finner du längst ned på sidan.

Observera

Tänk på att lämna en kopia på intyget till din arbetsgivare som ska ha register över personalens utbildningar i farligt gods.

Denna utbildning vänder sig inte till dig som är i behov av ett fullvärdigt ADR-intyg. Är du i behov av detta ber vi dig att  vända dig till ditt regionala kontor.

 

Anmäl dig till kursen

Anmäl dig till kursen via formuläret nedan. Om du vill anmäla flera deltagare, skicka ett mail till utbildning@akeri.se med fakturaadress och samtliga deltagares uppgifter enligt nedan. 

 

Företagets uppgifter
Deltagarens uppgifter


 

 

Har du några frågor om denna kurs?

Har frågor om denna kurs är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon: 010-510 54 20
via mail till: utbildning@akeri.se eller via kontaktuppgifterna nedan.