Headerbild Förmånsavtal

SÅ Sparman

Här finner du noga utvalda produkter och tjänster anpassat till våra medlemmars behov till ett förmånligt pris.

Förmånsavtal

Som medlem i Sveriges Åkeriföretag får du förmånsavtal vad gäller drivmedel, försäkringar och mycket mer. Tack vare alla våra medlemmar kan vi erbjuda bra avtal på ett stort antal produkter och tjänster som är nödvändiga för att kunna bedriva ett framgångsrikt åkeri. Våra medlemmar står för en stor samlad volym vad gäller inköp och därför får vi till avtal som verkligen tål att jämföras med andra. Avtalen gäller över hela landet.

Våra samarbetspartners

BKY - Behörighetskontroll Administration

Tjänsten som kontrollerar så att förarbehörigheterna är giltiga, varje dag, året runt. Underlätta administrationen till ett förmånligt pris.Läs mer

Circle K Drivmedel

Välkommen till Circle K!
Som medlem i Sveriges Åkeriföretag tar du del av ett mycket förmånligt rabattavtal när du tankar miles Diesel i Sveriges största truckdieselnätverk.

Skaffar du kort idag får du dessutom 15 öre extra rabatt de första tre månaderna.

Läs mer

Bliwa Försäkringar

Om olyckan skulle vara framme kan du behöva ett ekonomiskt skyddsnät. Vår gruppförsäkring är ett omtänksamt sätt att ge dig själv samt dina nära och kära trygghet om något oförutsett skulle inträffa.

Läs mer

Trygg-Hansa Försäkringar

Under vårt mångåriga samarbete med Trygg-Hansa har vi arbetat fram flera försäkringar för åkerier. SÅ sjukvårdsförsäkring är en av marknadens bästa och mest prisvärda gruppsjukvårdsförsäkringar.

Läs mer

Swedol Yrkesbutiker

Hos marknadsledande Swedol hittar du el/elektronik, verktyg, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror. Allt du behöver, samlat under ett tak.

Läs mer

OrbiGo Kommunikationsradio

Som medlem hos Sveriges åkeriföretag har du tillgång till vårt alldeles egna digitala kommunikationsnät, som finns i plattformen OrbiGo. Plattformen gör det möjligt att utöver bil-till-bil-kommunikation, även kunna koppla upp sig i ett nät och utöka funktioner och täckning på stora ytor och mellan städer.

Läs mer

Nordea Finans Finansiering

Nordea Finans erbjuder både finansiell och operationell leasing av lastbilar, trailers och bussar. De erbjuder även avbetalning. Ränteförhandlingen har vi redan hjälpt till med.

Läs mer

Marie Mörsin

Kontakta mig vid frågor om våra förmånsavtal
SÅ Sparman
010-510 54 56
marie.morsin@akeri.se

dd