Iveco firar 25 år i Göteborg

Publicerad fre, 05/17/2024 - 12:54

I år fyller Iveco Göteborg 25 år. För att fira detta bjuder anläggningen nu in till öppet i slutet av maj.

1999 öppnade Iveco sin verkstad i Göteborg. Genom åren har företaget utvecklats från att vara en liten aktör till en storspelare i regionen.

– Idag är Iveco Göteborg en fullserviceanläggning och vi har konstant haft ökande volymer. Att vi har kommit dit vi är idag tackar jag det starka teamet för, med flera personer som har varit med från första början – till och med innan Iveco tog över verkstaden. Iveco Göteborg har en stark familjekänsla och därför är vi nu glada att kunna bjuda in till öppet hus, så att både gamla och nya kontakter kan få en inblick i vår organisation och se vad vi kan erbjuda, berättar Peter Bjurström, försäljningschef på Iveco Sweden.

Öppet hus anordnas 27–31 maj, då Iveco Göteborg bjuder på möjligheten att testköra deras elektriska transportbil Iveco E-Daily. Det kommer också att bjudas på kampanjer på nya och begagnade transportbilar samt på verkstadstjänsten och däck.

– Även om vi har event varje dag 08.00–16.30 hela veckan, blir onsdagen vår stora dag. Då bjuder vi på mat, extra bra erbjudanden och möjlighet att träffa ett antal samarbetspartner och leverantörer som deltar under dagen. Jag ser fram emot att få träffa så många som möjligt under veckans lopp och visa vad det är som gör Iveco Göteborg till den verkstaden vi är idag.

Ivecoanställda vid anläggningen i Göteborg. Snart är det dags att fira jubileum.