Curt Sillström är Årets Företagare i Östersund

Publicerad mån, 09/30/2019 - 22:42

Organisationen Företagarna har utsett Curt Sillström till Årets Företagare i Östersunds kommun. Utmärkelsen delades ut av Företagarnas ordförande Fabian Bengtsson under en inspirationsdag på Clarion Hotel den 26 september.

- Vi är oerhört stolta över att ett Reaxcer-bolag uppmärksammas på det här sättet, priset är mycket väl förtjänt, säger Reaxcers vd Michael Schahine. Sillströms Åkeri är vår största delägare och ett av våra mest lojala och framåtriktade åkerier.

I Företagarnas nominering framhävs att Curt Sillström genom långsiktigt och målvetet arbete – i en bransch som kännetecknas av knivskarp konkurrens – lyckats bygga ett hållbart företag, både ur social, miljömässig och ekonomisk synvinkel.

Curt Sillström Åkeri firar 50 år som bolag under 2019. Curt Sillström köpte sin första lastbil i februari 1969 och företaget har genom åren växt till att idag ha 140 fordon och sysselsätta ett 80-tal personer.

Den 7 november har Curt Sillström även chans att utses till Årets företagare i Jämtlands län. Denne koras vid den årliga Guldgalan, och samme företagare går vidare som länets representant i Årets Företagare i Sverige.