Colix Åkeriapp - Nytt förmånsavtal

Publicerad 2022-11-25 / 06:32 av Charlotta.Nilsson i Förmånsavtal

Sveriges Åkeriföretag har ett nytt förmånsavtal med Colix. Colix Åkeriapp låter dina medarbetare få all information och nå de dokument de behöver för att genomföra sitt jobb och sköta sin rapportering digitalt trots att de befinner sig ute på vägarna. Colix erbjuder alla medlemsföretag i Sveriges Åkeriföretag rabatt vid köp av app.

Ett femtiotal åkerier i olika storlek är redan igång med sin Colix-app och nyttjar den dagligen. Er Colix Åkeriapp är en unik app med ert företags logotyp, färger och innehåll. Tillsammans med er kundansvariga på Colix går vi igenom era behov och vilka av era processer, checklistor och rutiner som kan digitaliseras med er Colix-app.

Exempel på vad en app kan innehålla:

  • Förarhandbok
  • Anmälan av skador på gods/frakt
  • Kontaktregister
  • Kundspecifik information såsom portkoder, ruttinformation, lastning och lossning och inrapportering av väntetider hos kund.
  • Ansökningar om ledighet, sjukanmälan, anmälan till interna festligheter eller medarbetarundersökningar.
  • Onboarding av nya medarbetare med ex. godkännande av alla policys, signering av passerkort, genomgång av arbetstider och annan viktig information när man är ny på jobbet.

Demo
Boka gärna en kostnadsfri demo på: https://colix.se/demo för att få en ännu bättre bild hur er åkeriapp skulle kunna se ut och vad den skulle innehålla.

Hur nyttjar man förmånen?
Gå in på vår hemsida och läs mer: www.akeri.se/colix