Boka en digital företagsförlagd YKB

Publicerad 2021-02-04 / 08:57 av Charlotta.Nilsson i YKB

Är ni mellan 15-30 personer på företaget som ska gå en YKB-kurs tjänar ni på att boka in en egen företagsförlagd digital kurs. Ni kommer ner i pris och har större valfrihet till vilken dag ni vill förlägga kursen. 

Du vet väl om att vi både erbjuder öppna YKB-kurser och företagsförlagd YKB som båda genomförs digitalt? Det vi kallar företagsförlagd kurs kan ju på grund av pandemin inte genomföras på plats, men ni som är minst 15 och max 30 deltagare kan boka ett eget kurstillfälle för er YKB. Välj datum så bokar vi kursledare och genomför kursen i ett digitalt klassrum där deltagarna ser och hör varandra. Samtidigt kan ni ge era anställda chansen att gå YKB-kurs hemifrån eller vid en dator på kontoret. Pris från 806 kr/deltagare exklusive moms. Vid bokning av en digital företagsförlagd YKB-utbildning ges även en rabatt på 500 kr (exkl moms) på det totala beloppet. Läs mer om företagsförlagd YKB och se våra medlemspriser här.

Som deltagare behöver du en stabil internetuppkoppling, en webbkamera och mikrofon samt sitta på en ostörd plats vid en dator eller surfplatta. Vi genomför YKB-kurserna via Zoom.

Detta gäller för YKB
Läs om det senaste kring tidsdispens och om det tillåtna antal digitala timmar som gäller här.

Där hittar du också användbara instruktioner för att delta i en digital YKB-kurs.