Webbinarium om Skadestop+

Publicerad 2023-05-10 / 10:02 av Malin.carlsson i Genomförda Event

Som medlem i Sveriges Åkeriföretag har du en mängd förmånsavtal att tillgå som vi förhandlat fram till dig tack vare vår stora och samlade volym. En av dina medlemsförmåner är Trygg-Hansa.

Sveriges Åkeriföretag bjuder in till ett webbinarium där Trygg-Hansa berättar hur användandet av Skadestop+ kan minska skador/incidenter i åkeriet. Trygg-Hansa kommer att prata om skadeförebyggande arbete där skadan dokumenteras och anmäls av föraren som varit med om incidenten.

Systemet riktar sig initialt till dig som har från 10 bilar och uppåt, men kan såklart nyttjas av åkeriföretag med färre bilar. För dig som vill ha en process för hur ni arbetar med skador (såväl de som överstiger självrisk samt de som understiger självrisk) så är detta klockrent. Systemet sätter tonen för hur ni arbetar med rapportering, uppföljning och dokumentation av de skador som ert företag har. Syftet och målet är att skadorna/incidenterna ska minska i antal via användandet av Skadestop+.

Webbinariet sker via Microsoft Teams och du får två datum att välja mellan, hoppas något passar!
30 maj kl. 10.00 – 10.30
2 juni kl. 10.00 – 10.30

Anmäl dig och tala om vilket datum du vill delta på genom att kontakta Marie Mörsin: marie.morsin@akeri.se eller ring 010-510 54 56.
Välkommen!