Webbinarium om Alltrans 2007 den 11 april

Publicerad 2024-03-19 / 08:50 av Malin.carlsson i Genomförda Event

Välkommen till ett uppföljande webbinarium om Alltrans 2007 torsdagen den 11 april kl 8.00-9.00.  Alltrans 2007 är av Sveriges Åkeriföretag framtagna allmänna bestämmelser för bland annat godsbefordran på väg. Vi inleder denna gång med en kortare genomgång av Alltrans för att därefter ha en öppen diskussion där vi gärna tar emot era synpunkter, tankar kring, och återkoppling på Alltrans. Detta webbinarium är en uppföljning på det webbinarium vi hade den 19 januari (Webbinarium Alltrans 2007) och vi kommer således fokusera lite mer på frågor som det webbinariet resulterade i.

Anmäl dig via webbokningen. Du kommer dagen innan att få en länk till mötet som hålls i Microsoft Teams.
Välkommen önskar SÅ Juridik!

Titta gärna både på webbinariet från den 19 januari och vårt FAQ-webbinarium där två av våra jurister svarar på frågor som kommit in. Du hittar båda dessa här.

Alltrans 2007 hittar du på www.akeri.se/juridik (en bit ned på sidan under relaterade filer). Du behöver vara inloggad på våra medlemssidor för att kunna öppna filen. Om du saknar inloggningsuppgifter, maila ditt medlemsnummer till info@akeri.se så hjälper vi dig.

 

Call-to-action Medlemskap

Bli medlem idag!

Ett värdefullt medlemskap för dig som driver ett åkeriföretag. Som medlem hos oss får du bland annat tillgång till våra nätverk, branschkunskap, nyheter, våra juristers branschspecifika kunskap och många förmåner från våra samarbetspartners.

Om medlemskapet