Webbinarie, Fair Transport – hållbarhetscertifiera ert företag

Webbinarier 2022, Fair Transport – hållbarhetscertifiera ert företag

Publicerad 2021-12-14 / 15:36 av Charlotta.Nilsson i Event

Varför ska jag certifiera företaget enligt Fair Transport? Hur går jag till väga och vad krävs? Det och mycket mer kommer vi att gå igenom på våra webbinarier om Fair Transport – Hållbarhetscertifiera ert företag.  

Vi fortsätter med våra webbinarier om Fair Transport under 2022. Under en timme går vi igenom nyttan med Fair Transport, vilka krav som ställs, användarvillkoren och visar praktiskt på fairtransport.se hur ni går till väga för att ansluta er till Fair Transport, Sveriges hållbarhetscertifiering av godstransporter på väg. En del kommer att rikta sig till dig som köper transporter. Ni kan även passa på att ställa era frågor.

Den första halvtimmen går vi igenom Fair Transport i stort för att sista halvtimmen fördjupa oss i märkningen, kraven och dokumentationen. 

Vi erbjuder samma webbinarie vid flertalet olika tillfällen. Webbinariet är kostnadsfritt och ni anmäler er via webbokningen. 

DATUM: 

Webbinarierna genomförs sista torsdagen varje månad från januari till maj 2022. 

•    Torsdag 27 januari 2022
•    Torsdag 24 februari 202 
•    Torsdag 31 mars 2022 
•    Torsdag 28 april 2022
•    Torsdag 26 maj 2022  

TID: Klockan 15.00 - 16.00

PLATS: Microsoft Teams

ANMÄLAN: Anmälan görs via vår webbokning senast 2 dagar innan aktuellt datum. En teamslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan webbinariet. 

MER INFORMATION
Fair Transport är en hållbarhetscertifiering som bildar ett skyltfönster för ditt åkeriföretags hållbarhetsarbete vad gäller klimat och miljö, trafiksäkerhet och socialt ansvarstagande. När du är certifierad enligt Fair Transport visar du att du är en seriös aktör på marknaden som tar ett stort ansvar. Det stärker både ditt varumärke och din konkurrenskraft. Du breddar ditt erbjudande genom att stå redo för beställningar från transportköpare som värderar en hållbar affär. Därmed är du ett av de åkeriföretag som är med och driver utvecklingen framåt.

Läs mer om Fair Transport på fairtransport.se

FRÅGOR OCH KONTAKT: