Webbinarie, Fair Transport – hållbarhetscertifiera ert företag

Webbinarier 2022, Fair Transport – hållbarhetscertifiera ert företag

Publicerad 2021-12-14 / 15:36 av Charlotta.Nilsson i Genomförda Event

Varför ska jag certifiera företaget enligt Fair Transport? Hur går jag till väga och vad krävs? Det och mycket mer kommer vi att gå igenom på våra webbinarier om Fair Transport – Hållbarhetscertifiera ert företag.  

Den 19 maj genomför vi vårens sista webbinarie om Fair Transport. Under en timme går vi igenom nyttan med Fair Transport, vilka krav som ställs, användarvillkoren och visar praktiskt på fairtransport.se hur ni går till väga för att ansluta er till Fair Transport, Sveriges hållbarhetscertifiering av godstransporter på väg. En del kommer att rikta sig till dig som köper transporter. Ni kan även passa på att ställa era frågor.

Den första halvtimmen går vi igenom Fair Transport i stort för att sista halvtimmen fördjupa oss i märkningen, kraven och dokumentationen. 

Vi kommer fortsätta erbjuda dessa webbinarier under hösten. Webbinariet är kostnadsfritt och ni anmäler er via webbokningen. 

DATUM: 

Webbinarierna genomförs dessa datum under våren 2022.

•    Torsdag 19 maj 2022  

TID: Klockan 15.00 - 16.00

PLATS: Microsoft Teams

ANMÄLAN: Anmälan görs via vår webbokning senast 2 dagar innan aktuellt datum. En teamslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan webbinariet. 

MER INFORMATION
Fair Transport är en hållbarhetscertifiering som bildar ett skyltfönster för ditt åkeriföretags hållbarhetsarbete vad gäller klimat och miljö, trafiksäkerhet och socialt ansvarstagande. När du är certifierad enligt Fair Transport visar du att du är en seriös aktör på marknaden som tar ett stort ansvar. Det stärker både ditt varumärke och din konkurrenskraft. Du breddar ditt erbjudande genom att stå redo för beställningar från transportköpare som värderar en hållbar affär. Därmed är du ett av de åkeriföretag som är med och driver utvecklingen framåt.

Läs mer om Fair Transport på fairtransport.se

FRÅGOR OCH KONTAKT: