Webbinar, Hållbarhetscertifiera företaget i Fair Transport

Publicerad 2023-07-04 / 12:47 av Charlotta.Nilsson i Genomförda Event

Varför ska du certifiera ditt åkeriföretag i Fair Transport och hur gör ni företagets ansökan? Det och mycket mer kommer vi berätta om på höstens webbinarier om Fair Transport. Vi går in på djupet i själva ansökningsprocessen där målet är att ni efter den här timmen är redo att göra er registrering eller fortsätta med er ansökan på egen hand. Vi kommer även prata om hur ni kan använda Fair Transport i er marknadsföring. 

MÅLGRUPP: Åkeriföretag och Transportköpare som vill veta mer om Fair Transport, vad en certifiering innebär och hur företagen gör sin ansökan. 

DATUM:
Torsdag 31/8 (genomförd)
Torsdag 21/9 (genomförd)
Torsdag 26/10 (genomförd)
Torsdag 23/11

TID: Klockan 10.00 – 11.00
PLATS: Microsoft Teams
ANMÄLAN: Anmälan görs via vår Webbokning senast 2 dagar innan aktuellt datum. En Teamslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan webbinariet.
KOSTNAD: Webbinariet är kostnadsfritt

BOKA ENSKILD GENOMGÅNG 
Vill ni boka en presentation för er ledningsgrupp/styrelse eller åkare. Eller är du transportköpare och vill veta mer om att upphandla transporter med Fair Transport som krav så hör gärna av er till Verksamhetsledare Maria Werpers Dahl genom att maila info@fairtransport.se eller ringa 070-775 14 14.

MER INFORMATION OM FAIR TRANSPORT
Fair Transport är transportnäringens hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg. Alla certifierade företag uppfyller uppsatta krav och kriterier och följs löpande upp via en oberoende tredjeparts granskning. Certifieringen säkerställer på så sätt att transporterna utförs ansvarsfullt, trafiksäkert och klimatsmart. Som certifierat företag finns ni representerade på fairtransport.se och er publika sida bildar ett skyltfönster för ditt åkeriföretags hållbarhetsarbete. Det stärker både ditt varumärke och din konkurrenskraft. Du breddar ditt erbjudande genom att stå redo för beställningar från transportköpare som värderar en hållbar affär. Därmed är du ett av de åkeriföretag som är med och driver utvecklingen framåt. Fair Transport | Trafiksäkert – Klimatsmart – Ansvarsfullt

FRÅGOR OCH KONTAKT:
Maria Werpers Dahl, verksamhetsansvarig Fair Transport, info@fairtransport.se, 070-775 14 14
Charlotta Nilsson, Projektledare Fair Transport, charlotta.nilsson@akeri.se, 010-510 54 16