We love Fair Transport

Visa att du gillar hållbara transporter! 

Publicerad 2020-06-08 / 08:49 av Charlotta.Nilsson i Fair Transport

Med kampanjen We Love Fair Transport vill vi i sommar tillsammans uppmärksamma Fair Transport! Grunden för att framtidens transporter, när vi börjar få ett mer normalt tillstånd i samhället är en hållbar affär. Fair Transport är vårt sätt att tillsammans synliggöra sunda och ansvarsfulla transporter. 

På mötesplatsen fairtransport.se registrerar transportsäljande företag sina åtaganden och blir sökbara för ansvarstagande transportköpare. Vi vill att fler åkerier gör åtagandet och att fler transportköpare hittar till Fair Transport. 

När Corona-pandemin är under kontroll och vi alla tillsammans ska starta om samhället kan vi passa på att gör förbättringar. Att profilera sig som ett Fair Transport-företag är ett sätt. Att transportköpare hittar dit och köper tjänster är ett annat. 

Ett kul och tydligt sätt att skapa uppmärksamhet är att alla vi som gillar Fair Transport sätter på oss knappen. Tillsammans vill vi visa att åkerinäringen tar ansvar för att transporter i Sverige sker på ett hållbart, tryggt och säkert vis. 

Hur kan du bidra? Jo, gör så här. Ta en bild på dig och din knapp och lägg upp på sociala medier. Tagga bilden #welovefairtransport så delar vi den vidare i våra kanaler! 

Har du ingen knapp? Hör av dig till charlotta.nilsson@akeri.se med dina kontaktuppgifter så skickar vi en knapp. Givetvis med Fair Transport! 

Nu kör vi!

Frågor och kontakt