Vinnare av Stora Åkeripriset 2023

Publicerad 2023-05-08 / 11:11 av Charlotta.Nilsson i Nyheter

Falkenklev Logistik vinner Stora Åkeripriset 2023! Priset delades ut av ordföranden Mikael Nilsson på Sveriges Åkeriföretags årsmöte. Ett arrangemang som i år lockade över 300 deltagare. 

Falkenklev Logistik får priset bland annat för sin långa och stabila lönsamhet i kombination med moderna och offensiva satsningar på elektrifiering och laddinfrastruktur, och en personalpolitik som bygger både stolthet och trivsel.

Förutom guldhattar, diplom och evig ära utgörs priset av 25 000 kronor att skänka till valfritt välgörande ändamål. Falkenklev Logistik valde att ge summan till Åkarhjälpen som drivs av Stefan Espersson och startades 2013 ihop med Svensk Åkeritidning. Åkarhjälpen bidrar varje år med julklappar och pengar till cancersjuka barn i Litauen, och senaste året även till barn i Ukraina.

Falkenklev var en av tre finalister tillsammans med Hitab och ÖGS-Bolagen.

Se presentationsfilmen om Falkenklev Logistik.

Vinnarna Falkenklev Logistik på scen tillsammans med de övriga finalisterna Hitab och ÖGS-bolagen, samt SÅ:s ordförande Mikael Nilsson och konferencieren och bandledaren Isaac Kuritzén i Isaac and the soul company. Foto: Mats Hellström

Finalisterna Hitab och ÖGS-bolagen 

Titta gärna på presentationsfilmerna från de två andra finalisterna, Hitab och ÖGS-bolagen.

 

Hitab

ÖGS-Bolagen