headerbild jobba hos oss

Vi söker en engagerad regionchef i Värmland och Skaraborg

Publicerad 2019-01-09 / 12:35 av Malin.carlsson i Nyheter

Sveriges Åkeriföretag är åkerinäringens branschorganisation och vi arbetar för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen. Organisationen består utav 12 regioner och ett huvudkontor. Två av dessa regioner är Värmland och Skaraborg med sammanlagt ca 500 medlemmar och 2 500 fordon. Regionkontoren är placerade i Karlstad och Skövde.

Vi söker en engagerad regionchef i Värmland och Skaraborg.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för samhälls- och företagarfrågor. Du måste vara en god kommunikatör och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi tror också att du är tydlig och målinriktad samt att lyhördhet och ödmjukhet är egenskaper som du använder för att nå framgång i ditt arbete. Vi söker en utåtriktad ledare med stor social kompetens, som känner sig bekväm med att tala med politiker och beslutsfattare om åkerinäringens utmaningar.  Anknytning eller erfarenhet från branschen är meriterande.

Din uppgift är att tillsammans med ledning, kollegor och de regionala styrelserna företräda åkerinäringens intressen i regionerna. Fokus i arbetet ligger på att utveckla medlemmarnas företagande, skapa förståelse i omvärlden för åkeriföretagens betydelse i samhället samt påverka politiker och beslutsfattare för att skapa goda villkor för åkerinäringen. Det ingår i rollen att löpande ha kontakt och på olika sätt serva medlemmarna. Arbetet innefattar ansvar för det regionala verksamhetsarbetet med tillhörande budget samt personalansvar för en medarbetare. Tjänsten är placerad på regionkontoren i Karlstad och Skövde.

Låter detta intressant är du välkommen att maila din ansökan till oss senast den 12 februari 2019. Ansökan mailas till michael.bredberg@akeri.se

Frågor besvaras av Rickard Gegö, VD Sveriges Åkeriföretag 072-553 56 63