headerbild jobba hos oss

Vi söker en branschföreträdare i Västra Götaland

Publicerad 2019-01-21 / 14:51 av Malin.carlsson i Nyheter

Sveriges Åkeriföretag är åkerinäringens branschorganisation och vi arbetar för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen. Organisationen består av 12 regioner och ett huvudkontor. En av dessa regioner är Västra Götaland med sammanlagt ca 743 medlemmar och 4 135 fordon. Regionkontoret är placerat i Göteborg.

Vi söker en engagerad branschföreträdare i Västra Götaland.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för samhälls- och företagarfrågor. Du måste vara en god kommunikatör och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi tror också att du är tydlig och målinriktad samt att lyhördhet och ödmjukhet är egenskaper som du använder för att nå framgång i ditt arbete. Vi söker en utåtriktad ledare med stor social kompetens, som känner sig bekväm med att tala med politiker och beslutsfattare om åkerinäringens utmaningar. Anknytning eller erfarenhet från branschen är meriterande.

Din uppgift är att tillsammans med ledning, kollegor och de regionala styrelserna företräda åkerinäringens intressen i regionerna. Fokus i arbetet ligger på att utveckla medlemmarnas företagande, skapa förståelse i omvärlden för åkeriföretagens betydelse i samhället samt påverka politiker och beslutsfattare för att skapa goda villkor för åkerinäringen. Det ingår i rollen att löpande ha kontakt och på olika sätt serva medlemmarna. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Låter detta intressant är du välkommen att maila din ansökan till oss senast den 12 februari 2019. Ansökan mailas till michael.bredberg@akeri.se. Uppge att ansökan avser branschföreträdare Västra Götaland.

Frågor besvaras av Rickard Gegö, VD Sveriges Åkeriföretag 072-553 56 63