bild lastbil

Vi söker branschföreträdare till norr

Publicerad 2024-03-01 / 13:35 av Charlotta.Nilsson i Nyheter

Vi söker nu en engagerad Branschföreträdare i Norr med placering i Umeå. Vi söker dig som vill vara en del av branschen och vill bidra till den fortsatta utvecklingen av näringen.

Vi söker
Vi söker dig som har ett stort engagemang för samhälls- och företagarfrågor och du är en strukturerad, företagsam och självgående person som kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har även erfarenhet av att självständigt driva projekt. I detta arbete ställs även krav på att vara kommunikativ och känna sig bekväm med att tala med politiker och beslutsfattare såväl som med medlemsföretag om åkerinäringens utmaningar.

Arbetsuppgifter
Du kommer företräda åkerinäringens intressen i företrädesvis Norr som består av Norrbotten, Västerbotten, Jämtland och Västernorrland med kontor i Umeå. Fokus i arbetet ligger på att utveckla medlemmarnas företagande och skapa goda villkor för åkerinäringen. Telefonkontakt med medlemmar och allmänna administrativa sysslor kommer även att ingå. Resor ingår i tjänsten. Du bör ha tillgång till egen bil samt B körkort.
 
Intresserad?
Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. Skicka CV och personligt brev till carina.ahlfeldt@akeri.se 

Tjänsten är heltid med placering i Umeå och tillträde enligt överenskommelse.

Om Sveriges Åkeriföretag
Sveriges Åkeriföretag är Sveriges branschorganisation för åkeriföretagare och består av 12 regioner med cirka 40 anställda i landet. Vi servar ca 5 000 företag med totalt ca 36 000 fordon i Sverige. Som branschorganisation jobbar vi bland annat med att skapa goda förutsättningar för en lönsam utveckling av medlemsföretagen. Vi ger medlemmarna råd i olika juridiska, ekonomiska och tekniska frågor samt företräder dem i kontakter med myndigheter med mera.

Carina Ahlfeldt


Chef Medlemsservice och Regionchef Norr – Mitt – Gävleborg - Västra Götaland - Gotland
010-510 54 06
carina.ahlfeldt@akeri.se

dd