Våra jurister finns där för dig

Våra jurister finns där för dig

Publicerad 2022-05-10 / 14:59 av Charlotta.Nilsson i Juridik

Prata en halvtimme med SÅ Juridik. Våra jurister kan hjälpa dig. Att arbeta proaktivt och vara ute i god tid, innan olyckan är framme, kan göra att du undviker onödiga tvister och avgifter. Just nu satsar vi mer än någonsin på att ge våra medlemmar förebyggande juridisk hjälp. Det är mycket att hålla reda på. Ring när det passar och fråga om det du funderar på.

 

ENSKILD FIRMA ELLER AKTIEBOLAG

Går du i tankar på att ombilda din enskilda firma till ett aktiebolag? Vill du veta mer eller önskar du anlita SÅ Juridik för ett uppdrag så tveka inte att höra av dig till våra jurister.

 

AVTAL

SÅ Juridik hjälper er med upprättande och uppdatering av bolagshandlingar, aktieägaravtal och stadgar. De skriver och granskar avtal, ger råd och förslag på
reglering i viktiga delar såsom uppsägningstider, volymgarantier, ersättning för ekonomiska förluster och pris- eller kostnadsökningar.

 

KÖR- OCH VILOTIDER

Måste man alltid använda sitt förarkort? Hur är det egentligen med veckovila i fordonet? Hur kan man förhindra överträdelser? Hur ska man göra när man blandar undantagen och färdskrivarpliktig körning?
 

KONTAKTA SÅ JURIDIK I TID

Våra jurister Petra, Fredrik, Fredrik och Sandra är redo att hjälpa dig. Ring 010-510 54 00.