Tung Insta-vecka med Jinerts

Publicerad 2021-05-10 / 06:58 av Charlotta.Nilsson i Nyheter

Vi avslutar andra säsongen av Svenska Truckers och den här omgången av gäster med tungviktaren Jinerts som tar över en vecka. 

I veckan är det ni på Jinerts som tar över Sveriges Åkeriföretags Instagram. Vad kommer följarna att få se?
– Det kommer bli en blandad inblick i hur Jinerts vardag kan se ut med allt från lyft till transporter. Även återblickar på jobb som utförts.

Er verksamhet sträcker sig över flera områden. Berätta lite om ert företag?
- Jinert är ett svenskt privatägt företag. Vi finns på 20 olika platser i landet. Vi erbjuder helhetslösningar med vår yrkeskunniga personal inom lyft, specialtransporter och tunggodshantering.

Åkerinäringen behöver många nya förare de närmaste åren. Vad är det absolut bästa med den här branschen? Varför ska man söka sig hit?
– Yrket innebär ”friheten under eget ansvar” man får uppleva och se fantastiskt mycket: både människor olika platser, natur och städer.

Svenska Truckers rullar i rutan en andra säsong och er förare Jörgen Frykholm är en av deltagarna. Vad är det bästa med serien? 
– Den speglar verkligheten samt hur viktig denna bransch är för att inte samhället ska stanna. 
– Som Jörgen sagt: ” Folk har nog sett på det här som ett skitjobb och nu får de en helt annan uppfattning när de får se hur det går till på riktigt i vårt yrke”
 
Nu kör vi?!
– Yes :)