Transportkonferens i Luleå 9-11 februari 2024

Publicerad 2023-12-20 / 13:39 av Malin.carlsson i Genomförda Event

Helgen den 9-11 februari bjuder Sveriges Åkeriföretag Norr in till Transportkonferens och Sveriges Åkeriföretag Norrs årsmöte i Luleå. Släpp vardagen för en stund och fyll er med energi, inspiration och kunskap - dessutom under trevliga former! Anmäl dig och boka själv ditt rum omgående, finns endast begränsat antal rum på hotellet!

För er som ankommer på fredagen inleder vi helgen med en två-rätters middag och under lördagen genomför vi föreningens årsmöte på förmiddagen, lyssnar på inspirerande föreläsningar och avslutar med en gemensam lunch. Vi gör sedan ett studiebesök på SSAB i Luleå, som tillverkar malmbaserat stål av järnmalmspellets och dagligen transporterar ca 7 700 ton stål. Missa inte det! 

När vi kommer tillbaka på hotellet bjuds vi på en härlig tre-rätters middag och stora möjligheter till att nätverka med branschkollegor!

Vi kommer att bo i centrala Luleå på Clarion Sense, som utstrålar med sin magnifika interiör och det oslagbara, centrala läget en modern elegans. På hotellet finns Pool med panoramautsikt, årstidsbastu och sinnrika upplevelser för kropp och själ. Testa en annorlunda bastu-upplevelse där olika sorters luftfuktighet lotsar dig genom vår, sommar, höst och vinter. Clarion Sense sanarium är en annorlunda och fräsch upplevelse som öppnar dina sinnen på vid gavel. En perfekt uppvärmning inför besöket i restaurang eller skybar. Se mer info på: www.clarionsense.se/spa.

PRELIMINÄRT PROGRAM

Fredag den 9 februari
19.00 Tvårätters middag

Lördag den 10 februari
09.00 Årsmöte Sveriges Åkeriföretag Norr
10.00 Framtidens klimatredovisning - Johan Lundmark från Sveriges
10.45 Tunga gruppen besöker SÅ Norrs årsmöte! Vi får höra om aktuellt hos polisen
11.30 Maria Werpers-Dahl berättar om Fair Transport
13.00 Lunch
14.30 Buss avgår för studiebesök på SSAB
17.30 Åter på hotellet
19.00 Mingel med dryck
19.30 Trerätters middag

BOKNING OCH ANMÄLAN

Den enda kostnaden för ert deltagande är hotellrummet, som sker till självkostnadspris. Hotellrum bokas och betalas av deltagaren själv. I övrigt bjuder föreningen Norr på transportkonferensen inklusive mat och dryck – begränsat till max 2 personer per företag.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA DITT RUM

Eller så kan gästerna kontakta hotellet på mailadressen: conference.cl.sense@strawberry.se alt tel 0920-450450 (välj 2) för att boka sina hotellrum. Vid bokning hänvisar de till bokningsnummer BK-00554.

Vi vill ha er anmälan till konferensen senast den 16 januari. Där anger ni om ni deltar på fredagen och/eller lördagen.

Alla anmälningar blir bindande den 16 januari.
Anmäl er via vår webbokning: www.akeri.se/event
eller kontakta Johan Lundmark johan.lundmark@akeri.se 010-510 54 17
eller Carina Ahlfeldt carina.ahlfeldt@akeri.se 010-510 54 06.

Varmt välkomna!