Transportkonferens 17-19 februari i Skellefteå

Publicerad 2022-12-01 / 14:40 av Malin.carlsson i Genomförda Event

Helgen den 17-19 februari bjuder Sveriges Åkeriföretag Norr in till transportkonferens och Sveriges Åkeriföretag Norrs årsmöte i SkellefteåSläpp vardagen för en stund och fyll er med energi, inspiration och kunskap - dessutom under trevliga former!

Vi kommer att bo i centrala Skellefteå på The Wood Hotel, en av världens högsta träbyggnader. Hotellet är, som namnet avslöjar, helt byggt i trä från de lokala skogarna. Känslan i inredningen inspireras av både fjällstuga och hantverkstradition. Här blandas en minimalistisk stil ihop med norrländska detaljer och material som åldras vackert med tiden. Högst upp i byggnaden ligger Vana spa, en rofylld plats där ditt välbefinnande står i fokus. Njut av en uppvärmd utomhuspool, bastu och välgörande behandlingar.

För er som ankommer på fredagen inleder vi helgen med en två-rätters middag.
Under lördagen genomför vi föreningens årsmöte på förmiddagen, lyssnar på inspirerande föreläsningar och avslutar med en gemensam lunch. Vi gör sedan ett studiebesök på Northvolt och lyssnar till intressanta berättelser om Northvolts verksamhet, deras mål och möjligheter. Perfekt med tanke på att vi står inför spännande utmaningar i vår tunga bransch i och med bland annat elektrifieringen av våra fordonsflottor.
När vi kommer tillbaka på hotellet bjuds vi på en härlig tre-rätters middag och stora möjligheter till att nätverka med branschkollegor!

PRELIMINÄRT PROGRAM

Fredag den 17 februari
19.00 Tvårätters middag

Lördag den 18 februari
09.00 Årsmöte Sveriges Åkeriföretag Norr
10.00 Fredrik Svensson, hållbarhetsansvarig Sveriges Åkeriföretag, berättar om framtiden
11.00 Gillis Herlitz gästföreläser om företagskultur
12.00 Lunch
13.00 Buss avgår för studiebesök på Northvolt
19.30 Mingel med dryck
20.00 Trerätters middag

PRIS

Den enda kostnaden för ert deltagande är login, som sker till självkostnadspris. Hotellrum betalas av deltagaren själv på plats under vistelsen. I övrigt bjuder föreningen Norr på transportkonferensen inklusive mat och dryck – begränsat till max 2 personer per företag. Priser nedan exklusive moms:

 • Konferens, mat och boende för två nätter 17-19 februari:
  Del i dubbelrum: 1535
  Enkelrum: 2892
   
 • Konferens, mat och boende för en natt 18-19 februari:
  Del i dubbelrum: 767,5
  Enkelrum: 1446

ANMÄLAN STÄNGD

Anmälan är stängd. Vid frågor, kontakta Johan Lundmark johan.lundmark@akeri.se 010-510 54 17
eller Carina Ahlfeldt carina.ahlfeldt@akeri.se 010-510 54 06.

Varmt välkomna!