Bryssel

Träffa andra unga åkeriföretagare i Bryssel

Publicerad 2023-05-08 / 07:00 av Charlotta.Nilsson i Genomförda Event

Vårt gemensamma transportkontor i Bryssel bestående av NLA, FNTR, BGL, bjuder nu in unga åkeriföretagare till första upplagan av YOUNG ENTREPRENEURS IN ROAD TRANSPORT den 1-2 juni 2023.

Evenemanget riktar sig till unga åkerföretagare från Frankrike, Tyskland och de nordiska länderna. Under två dagar från den 1 juni klockan 12:00 till den 2 juni klockan 14:00 kommer det att vara ett sunikt tillfälle för informellt utbyte med kollegor i andra EU-länder och EU:s beslutsfattare. Dagarna börjar med en lätt lunch och välkomstsession på det gemensamma kontoret innan ni går till Europaparlamentet för att träffa parlamentsledamöter från våra olika länder. Fokus kommer att vara en diskussion om framtiden för vägtransporter i EU, särskilt när det gäller de många utmaningarna i samband med den gröna omställningen inom transportsektorn.

Den andra dagen siktar ni på att träffa en representant från EU-kommissionen och sedan delas gruppen för att träffa våra nationella ambassader. Diskussionerna här kommer att fokusera på det aktuella läget för genomförandet av mobilitetspaketet. På kvällen kommer en middag att anordnas på Grand Place i Bryssel. Eftersom alla föreningar tillhör olika länder med olika språk kommer dessa möten att hållas på engelska, även för att uppmuntra till internationellt nätverkande bland deltagarna.

Evenemanget är gratis. Ni betalar för resa och boende som ni bokar själva. The One hotel rekommenderas. Kontaktuppgifter finns i bifogade filer.

Frågor och anmälan mailas till Torsten Laksaforss Holbeck, CEO, NLA.

Mail: tlh@nla.eu
Telefon: +32 474048005