Tacho Online - Nytt förmånsavtal

Publicerad 2020-11-26 / 13:10 av Charlotta.Nilsson i Förmånsavtal

Tacho Online är vårt nyaste förmånsavtal för våra medlemmar. Det är ett verktyg som analyserar dina kör- och vilotidsdata och presenterar överträdelserna på ett enkelt och smidigt sätt.

Produkten ger tillgång till en mängd olika rapporter av överträdelser, detaljerade aktiviteter, körtid, körning utan kort och mycket mer. Förarna får en automatisk överträdelserapport så fort överträdelser upptäcks.

Tacho Online påminner dig direkt i instrumentpanelen om det har förekommit körning utan förarkort eller om det har blivit dags för tvåårskontroll av färdskrivaren. På samma sätt får du överblick över kommande eller överskridna tidsfrister för kopiering av förarkort eller färdskrivare.

Dina filer lagras i tolv månader hos Microsoft Azure som lovar en mycket trygg och säker lagring. 

Produkten tillhandahåller en enkel och tydlig översikt över din personal och påminner dem om uppkommande tidsfrister, vare sig det är dags för kopiering av förarkortet, förnyelse av samma kort eller andra tidsfrister som är inlagda manuellt.

Tacho Online har integrationer med ett stort antal partners vilket möjliggör att enkelt samla alla dina kör- och vilotidsfiler på ett och samma ställe. Vill du själv kopiera filerna med din egen utrustning så har vi stöd för lagring av dessa filer också.

Syftet med Tacho Online är att du på ett enkelt och effektivt sätt skall kunna säkerställa att nästa kontroll, vare sig det är efter vägen eller vid en företagskontroll av Transportstyrelsen, inte innebär några otrevliga och dyrbara överraskningar.

Tacho Online är numera utvald leverantör av system för kör- och vilotidsanalys av åkerinäringen i både Sverige, Norge och Danmark.

Läs mer och se prisexempel.

 

Kontakt