ledig tjänst sveriges Åkeriföretag

Sök tjänsten som branschföreträdare i region mitt

Publicerad 2020-01-30 / 16:47 av Charlotta.Nilsson i Nyheter

Sveriges Åkeriföretag är Sveriges branschorganisation för åkeriföretagare och består av 12 regioner med totalt 40 anställda. Vi servar cirka 5 600 företag som tillsammans har runt 38 000 fordon i Sverige. Som branschorganisation jobbar vi bland annat med att skapa goda förutsättningar för en lönsam utveckling av medlemsföretagen. Vi ger medlemmarna råd i olika juridiska, ekonomiska och tekniska frågor samt företräder dem i kontakter med myndigheter.

VI SÖKER DIG
Vi behöver stärka vår organisation och söker en engagerad Branschföreträdare i region Mitt. Vi söker dig som vill vara en del av branschen och vill bidra till den fortsatta utvecklingen av näringen. Du har ett stort engagemang för samhälls- och företagarfrågor och du är en strukturerad, företagsam och självgående person som kan uttrycka sig väl i tal och skrift. Du har även erfarenhet av att självständigt driva projekt. I detta arbete ställs även krav på att vara kommunikativ och känna sig bekväm med att tala med politiker och beslutsfattare såväl som med medlemsföretag om åkerinäringens utmaningar.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer företräda åkerinäringens intressen i företrädesvis region Mitt som består av Västmanland och Dalarna med regionkontor i Falun. Fokus i arbetet ligger på att utveckla medlemmarnas företagande samt påverka politiker och beslutsfattare till att skapa goda villkor för åkerinäringen. Telefonkontakt med medlemmar och allmänna administrativa kontorssysslor kommer även att ingå. Resor ingår i tjänsten. Du bör ha tillgång till egen bil samt B körkort. 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN REDAN IDAG
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Skicka CV och personligt brev till carina.ahlfeldt@akeri.se eller
Sveriges Åkeriföretag
Carina Ahlfeldt
Storgatan 28 F
903 21 Umeå

Din ansökan vill vi ha senast 2020-02-20.

Tjänsten är heltid och tillträde enligt överenskommelse.

Carina Ahlfeldt

Regionchef
Chef Medlemsservice och Regionchef Norr – Mitt – Gävleborg - Västra Götaland - Gotland
010-510 54 06
carina.ahlfeldt@akeri.se

dd