Skaraborgsföretag syns på Instagram

Publicerad 2021-03-19 / 16:18 av Charlotta.Nilsson i Nyheter

I veckan kommer vi att få stifta bekanskap med fem medlemsföretag från Skaraborg. Nu är det deras tur att ta över Sveriges Åkeriföretags Instagram. Vi kommer att få träffa Alex på Wadegårds Åkeri, Jonas på Jonas Bulkfrakt i Skövde AB, se vad som händer inom XR logistik, följa Claes på Falköpings frystransporter samt få en inblick hos Varaslättens lagerhus. Missa inte detta.  

 

Till Sveriges Åkeriföretags Instagram.

 

Hej Annika Peterson, branschföreträdare för Sveriges Åkeriföretag i Skaraborg. Vi ska få följa några medlemsföretag från din region i veckan. Vad kommer följarna att få se? 
En härlig blandning av genuina Skaraborgska åkeriers vardag.

Du har jobbat länge inom åkerinäringen, bland annat som transportledare och även i lastbilsverkstad. Vad är det absolut bästa med den här branschen? 
Det händer alltid något, det står aldrig still och är en väldigt spännande bransch. Det är också väldigt go stämning bland alla som jobbar i åkerinäringen. 

Vilken typ av innehåll gillar du att följa på Instagram? 
Jag tycker det är trevligt att följa vänner och bekanta, men också kul att följa med i medlemmarnas olika händelser.

Har du laddat ner Sveriges Åkeriföretags app? 
Jajamän – ett perfekt sätt att ha tillgång till allt, snabbt och enkelt!

Vad vill du se mer av i Svenska Truckers? 
Det är ju mycket på gång inom åkerinäringen som vore kul att se, men jag tror också att ”Svensson” fortsatt gillar att se hur vardagen är och hur det går till i denna speciella och härliga bransch. Vore väldigt kul om en Skaraborgare kom med.
 

Nu kör vi! Häng med.