SÅ årsmöte: notera datumet 5 maj 2023

Publicerad 2022-09-08 / 14:10 av Malin.carlsson i Nyheter

Notera datumet fredagen den 5 maj 2023!

Redan på Sveriges Åkeriföretags årsmöte i Västerås i maj i år fick vi en hint om att nästa års årsmöte blir något riktigt storslaget. Det är region ABC:s tur att vara värd och de bjuder in till Stockholm. Planeringen pågår men vi vill att ALLA redan nu skriver in datumet i sin kalender: fredagen den 5 maj 2023. Årsmötet med tillhörande arrangemang kommer att hållas centralt i Stockholm och vi rekommenderar att åka dit med tåg eller flyg då allt sker inom gångavstånd från centralstationen.
På förmiddagen finns utrymme för föreningsmöten och efter lunch startar årsmötet. Stora åkeripriset kommer även att delas ut igen. 
Traditionen säger ju att det blir en fin årsmötesmiddag med underhållning på kvällen. Det kommer att bli ett enkelt val att byta ut fredagsmyset mot några dagar i Stockholm. Varför inte planera en långhelg i vår huvudstad i samband med årsmötet?

Mer information kommer att läggas ut på www.akeri.se/event/arsmote samt som nyhet på akeri.se, i våra nyhetsbrev och sociala medier.


VEM FÅR KOMMA?

Alla medlemmar är välkomna! På våra centrala årsmöten blir du alltid uppdaterad om Sveriges Åkeriföretags arbete och får ta del av branschnyheter. Detta är ett bra tillfälle för dig som medlem att påverka diskussioner och beslut under årsmötesförhandlingarna. Varje medlem är viktig så delta och engagera dig i arbetet för en hållbar och lönsam åkerinäring. Du är även välkommen att bara lyssna och träffa branschkollegor.