headerbild logga örat mot vägbanan

SÅ Rundresan 2022 kommer till Karlstad 17 okt och Charlottenberg 18 okt

Publicerad 2022-10-03 / 13:41 av Malin.carlsson i Genomförda Event

Under vecka 42 kommer Sveriges Åkeriföretags Rundresa 2022 att besöka region Värmland. Måndag 17 oktober besöker vi Karlstad och tisdag 18 oktober Charlottenberg. vi hoppas att du kommer så att vi får träffas och prata åkerinäring!

Det var ett tag sedan sist men nu vill vi träffa så många som möjligt av våra medlemmar. Vi har alla haft få tillfällen att ses under pandemin för att utbyta åsikter, erfarenheter, lyssna, lära och umgås. Nu ändrar vi på det.
Det händer otroligt mycket inom åkerinäringen. Omställningen till fossilfrihet är en utmaning för hela branschen. Införandet av mobilitetspaketet pågår i Sverige samtidigt som regeringen ser över hur kontrollerna av åkerinäringen ska skötas framöver. Satsningar på väginfrastruktur och underhåll måste öka och utmaningen med kompetensförsörjningen till åkerinäringen är ständigt närvarande.
Som branschorganisation är vår uppgift både att stötta våra medlemsföretag samt att informera och påverka politiker och beslutsfattare om vilka konsekvenser olika beslut och brister får för svensk åkerinäringen. Det är din verklighet och dina utmaningar vi utgår ifrån.
Kom och träffa oss! Samtidigt som du delar med dig av din verklighet och dina synpunkter för att hjälpa oss vill vi berätta om hur vi kan hjälpa dig i din vardag och hur du kan göra ännu bättre affärer med dina kunder.

När Sveriges Åkeriföretags rundresa besöker region Värmland vecka 42 kan du träffa oss i: 

Måndag 17 oktober Karlstad
Tid: kl 11.00-14.00

Plats: Värmlands Motor, Stormgatan 22
Vi bjuder på mat och dryck hos Värmlands motor


Tisdag 18 oktober Charlottenberg
Tid: kl 11.00-14.00

Plats: Eda tullstation, Charlottenberg
Vi bjuder på mat och dryck vid Eda tullstation 


På båda orterna deltar Annika Peterson, branschföreträdare och svarar på indexfrågor. Marcus Johansson, vår utbildningschef, deltar också och svarar på frågor om utbildning.

Vi bjuder på mat och dryck. Meddela gärna i förväg att du kommer, men inget krav.

Kom och berätta för oss om din vardag och dina utmaningar.
Alla intresserade är välkomna och vi bjuder på förtäringen!


Varmt välkomna!
önskar Sveriges Åkeriföretag och våra samarbetspartners 
 

Fotnot:
Sveriges Åkeriföretag genomför under 2022 en rundresa och besöker 39 orter från norr till söder.
Syftet är främst att träffa våra medlemmar för att lyssna in, ge kunskap och byta erfarenheter.
Upplägget skiljer sig åt mellan orterna men missa inte chansen till utbyte och nätverkande med kollegor, samarbetspartners, politiker och företrädare för branschen.
Se hela vår reseplan här.