headerbild logga örat mot vägbanan

SÅ Rundresan 2022 kommer till Lycksele 28 oktober!

Publicerad 2022-10-11 / 15:48 av Malin.carlsson i Genomförda Event

Under hösten besöker Sveriges Åkeriföretags Rundresa 2022 region Norr flera tillfällen. Vi hoppas att du har möjlighet att komma till någon av orterna så att vi får träffas och prata åkerinäring!

Det var ett tag sedan sist men nu vill vi träffa så många som möjligt av våra medlemmar. Vi har alla haft få tillfällen att ses under pandemin för att utbyta åsikter, erfarenheter, lyssna, lära och umgås. Nu ändrar vi på det.
Det händer otroligt mycket inom åkerinäringen. Omställningen till fossilfrihet är en utmaning för hela branschen. Införandet av mobilitetspaketet pågår i Sverige samtidigt som regeringen ser över hur kontrollerna av åkerinäringen ska skötas framöver. Satsningar på väginfrastruktur och underhåll måste öka och utmaningen med kompetensförsörjningen till åkerinäringen är ständigt närvarande.
Som branschorganisation är vår uppgift både att stötta våra medlemsföretag samt att informera och påverka politiker och beslutsfattare om vilka konsekvenser olika beslut och brister får för svensk åkerinäringen. Det är din verklighet och dina utmaningar vi utgår ifrån.
Kom och träffa oss! Samtidigt som du delar med dig av din verklighet och dina synpunkter för att hjälpa oss vill vi berätta om hur vi kan hjälpa dig i din vardag och hur du kan göra ännu bättre affärer med dina kunder.

Vecka 43 besöker Sveriges Åkeriföretags rundresa Lycksele*: 

Fredag 28 oktober Lycksele
Tid: kl 10.00-14.00
Plats: Hotell Lappland, Korpberget 1 i Lycksele
Vi ställer upp en monter utanför Hotell Lappland i Lycksele. Åkeriföretagen som kommer förbi oss bjuds på lunch kl.11.00 på Olearys i Lycksele. Alla som hämtar en goodie-bag av oss får en lunchbiljett!

Alla intresserade är välkomna och vi bjuder på förtäringen! 
 

* Vi besöker 11 orter i region Norr under hösten, de flesta orter är nu redan genomförda. 
All info hittar du här: www.akeri.se/rundresa-2022 
Tack till alla som har besökt oss i Storuman, Arvidsjaur, Luleå, Gällivare, Sundsvall, Sollefteå, Vemdalen, Östersund, Strömsund och Umeå!

Vecka 41:
Torsdag 13 oktober Umeå

Vecka 43:
Fredag 28 oktober Lycksele

Kom och ta del av aktuella frågor inom åkerinäringen nationellt och regionalt.
Alla intresserade är välkomna men anmälan krävs på flera orter pga förtäringen (max 2 per företag).


Varmt välkomna!
önskar Sveriges Åkeriföretag och våra samarbetspartners 
 

Fotnot:
Sveriges Åkeriföretag genomför under 2022 en rundresa och besöker 39 orter från norr till söder.
Syftet är främst att träffa våra medlemmar för att lyssna in, ge kunskap och byta erfarenheter.
Upplägget skiljer sig åt mellan orterna men missa inte chansen till utbyte och nätverkande med kollegor, samarbetspartners, politiker och företrädare för branschen.
Se hela vår reseplan här.