headerbild logga örat mot vägbanan

SÅ Rundresan 2022 kommer till Sälen, Rättvik, Falun och Västerås!

Publicerad 2022-04-12 / 09:32 av Malin.carlsson i Genomförda Event

Under vecka 18 och 19 kommer Sveriges Åkeriföretags Rundresa 2022 att besöka region Mitt. Då hoppas vi att du kommer så att vi får träffas och prata åkerinäring!

Det var ett tag sedan sist men nu vill vi träffa så många som möjligt av våra medlemmar. Vi har alla haft få tillfällen att ses under pandemin för att utbyta åsikter, erfarenheter, lyssna, lära och umgås. Nu ändrar vi på det.
Det händer otroligt mycket inom åkerinäringen. Omställningen till fossilfrihet är en utmaning för hela branschen. Införandet av mobilitetspaketet pågår i Sverige samtidigt som regeringen ser över hur kontrollerna av åkerinäringen ska skötas framöver. Satsningar på väginfrastruktur och underhåll måste öka och utmaningen med kompetensförsörjningen till åkerinäringen är ständigt närvarande.
Som branschorganisation är vår uppgift både att stötta våra medlemsföretag samt att informera och påverka politiker och beslutsfattare om vilka konsekvenser olika beslut och brister får för svensk åkerinäringen. Det är din verklighet och dina utmaningar vi utgår ifrån.
Kom och träffa oss! Samtidigt som du delar med dig av din verklighet och dina synpunkter för att hjälpa oss vill vi berätta om hur vi kan hjälpa dig i din vardag och hur du kan göra ännu bättre affärer med dina kunder.

När Sveriges Åkeriföretags rundresa besöker region Mitt kan du träffa oss i Sälen, Rättvik och Falun den 2-4 maj samt i Västerås den 11 maj.

Måndag 2 maj Sälen: Gammelgården, Fjällvägen 84 
Tid: kl 10:30-13:30
- Vi bjuder in till ett lunchmöte i trevliga lokaler på Gammelgården där vi bland annat pratar om politiken runt drivmedel samt marknaden tillsammans med Circle K.
Anmälan krävs till denna träff så att vi vet hur många luncher vi ska beställa. Anmäl dig senast 27 april via vår webbokningDet är kostnadsfritt att delta.

Tisdag 3 maj Rättvik: Circle K, Riksvägen 27
Tid: 11:00-14:00

- Vi står utanför vid fint väder och inne på Circle K bjuds det på fika.

Onsdag 4 maj Falun: Swedol, Trossvägen 14
Tid: 11:00-14:00

- Vi ställer upp utanför butiken och välkomnar till samtal. Inne i butiken finns flera erbjudanden i samband med Swedoldagarna och lättare förtäring.

Onsdag 11 maj Västerås: Swedol, Traversgatan 13B
Tid: 11:00-14:00

- Vi bjuder på tilltugg. 

Alla intresserade är välkomna och vi bjuder på förtäringen! Anmälan krävs endast till träffen i Sälen.
 
Varmt välkomna!
önskar Sveriges Åkeriföretag och våra samarbetspartners 

 

Fotnot:
Sveriges Åkeriföretag genomför under 2022 en rundresa och besöker 40 orter från norr till söder.
Syftet är främst att träffa våra medlemmar för att lyssna in, ge kunskap och byta erfarenheter.
Upplägget skiljer sig åt mellan orterna men missa inte chansen till utbyte och nätverkande med kollegor, samarbetspartners, politiker och företrädare för branschen.
Se hela vår reseplan här.

Branschföreträdare region Mitt


dd