headerbild logga örat mot vägbanan

SÅ Rundresan 2022 kommer till Gävle 11 okt och Ljusdal 13 okt

Publicerad 2022-09-26 / 17:12 av Malin.carlsson i Genomförda Event

Under vecka 41 kommer Sveriges Åkeriföretags Rundresa 2022 att besöka region Gävleborg. Tisdag 11 oktober besöker vi Gävle och torsdag 13 oktober Ljusdal. vi hoppas att du kommer så att vi får träffas och prata åkerinäring!

Det var ett tag sedan sist men nu vill vi träffa så många som möjligt av våra medlemmar. Vi har alla haft få tillfällen att ses under pandemin för att utbyta åsikter, erfarenheter, lyssna, lära och umgås. Nu ändrar vi på det.
Det händer otroligt mycket inom åkerinäringen. Omställningen till fossilfrihet är en utmaning för hela branschen. Införandet av mobilitetspaketet pågår i Sverige samtidigt som regeringen ser över hur kontrollerna av åkerinäringen ska skötas framöver. Satsningar på väginfrastruktur och underhåll måste öka och utmaningen med kompetensförsörjningen till åkerinäringen är ständigt närvarande.
Som branschorganisation är vår uppgift både att stötta våra medlemsföretag samt att informera och påverka politiker och beslutsfattare om vilka konsekvenser olika beslut och brister får för svensk åkerinäringen. Det är din verklighet och dina utmaningar vi utgår ifrån.
Kom och träffa oss! Samtidigt som du delar med dig av din verklighet och dina synpunkter för att hjälpa oss vill vi berätta om hur vi kan hjälpa dig i din vardag och hur du kan göra ännu bättre affärer med dina kunder.

När Sveriges Åkeriföretags rundresa besöker region Gävleborg vecka 41 kan du träffa oss i: 

Tisdag 11 oktober Gävle 
Tid: kl 18.00-21.00 (ca)

Plats: Sveriges Åkeriföretags kontor, Kanalvägen 3, Gävle

Vår kunniga branschföreträdare Annika Peterson från Skaraborg gör ett besök hos oss och kör ett pass om transportekonomi. Kom och lär dig mer om index, drivmedelstillägg och ställ dina frågor för att bli mer lönsam i din åkeriverksamhet!
Vi bjuder på enklare förtäring. Föranmälan krävs senast 7 oktober. Anmäl dig till Margareta, se kontaktuppgifter nedan. 


Torsdag 13 oktober Ljusdal
Tid: kl 18.00-21.00 (ca)

Plats: Ljusdals Golfrestaurang, Svinhammarsvägen 2, Ljusdal

Vi bjuder på mat och dryck. Föranmälan krävs senast 10 oktober. Anmäl dig till Margareta, se kontaktuppgifter nedan.
 

Alla intresserade är välkomna och vi bjuder på förtäringen! Se till att anmäla dig!

Varmt välkomna!
önskar Sveriges Åkeriföretag och våra samarbetspartners 
 

Fotnot:
Sveriges Åkeriföretag genomför under 2022 en rundresa och besöker 39 orter från norr till söder.
Syftet är främst att träffa våra medlemmar för att lyssna in, ge kunskap och byta erfarenheter.
Upplägget skiljer sig åt mellan orterna men missa inte chansen till utbyte och nätverkande med kollegor, samarbetspartners, politiker och företrädare för branschen.
Se hela vår reseplan här.