Sveriges Åkeriföretag på LAstbilsträffen i Ramsele

Missa inte Lastbilsträffen i Ramsele

Publicerad 2019-08-22 / 09:07 av Charlotta.Nilsson i Genomförda Event

Den 13-14 september är det åter igen dags för Lastbilsträffen i Ramsele. Sveriges Åkeriföretag har monterplats, representerar Kollegahjälpen och är engagerad i ett seminarie om förnybara drivmedel.

För 12 året i rad arrangeras Lastbilsträffen i Ramsele. 300 bilar finns på plats tillsammans med över 60 utställare. Passa på att besöka oss i vår monter, ta del av de senaste nyheterna och diskutera branschaktuella frågor.  

  • BK4
  • Fair Transport
  • Kompetensförsörjning
  • Maxa ditt medlemskap i Sveriges Åkeriföretag
  • Utbildning

 


KOLLEGAHJÄLPEN

Sveriges Åkeriföretag finns även på plats med Kollegahjälpen i TYAs monter. Är du intresserad av att veta mer om Kollegahjälpens arbete eller vill du själv bli en kollegahjälpare? Kom och träffa oss så berättar vi mer.
 


SEMINARIUM

I samband med mässan är vi delaktiga i BioFuel Regions seminarium: Framtiden är elektrisk – Hur kan vi gå mot mer laddbara och förnybara transporter i Västernorrland och Jämtlands län?

Detta är ett kostnadsfritt lunch-till-lunchseminarium som pågår 12-13 september. Seminariet startar alltså dagen innan Lastbilsträffen. Du kan delta en eller båda dagarna. Läs mer hos BioFuel Region.

På seminariet berättar vi om Fair Transport och leder ett panelsamtal på temat “Hur kan de politiska spelreglerna utformas för att åkerinäringen ska våga satsa på fordon som drivs med fossilfria och förnybara drivmedel?”
 


KONTAKT