Kostnadsfri affärsutveckling för småföretag

Publicerad 2023-10-20 / 08:29 av Charlotta.Nilsson i Nyheter

Affärskompetens Sverige är en ideell förening som jobbar för att ge småföretagare kostnadsfri kompetensutveckling och rådgivning. Nu är det nya projekt på gång som du som har mellan 0-49 anställda och är medlem i Sveriges Åkeriföretag kan ta del av – helt gratis!

Vi vet att företagande kan vara ensamt och utmanande – men det finns stöd att få! Nu har du chansen att bli en bättre säljare, sätta rätt pris på dina produkter och tjänster, hitta nya kunder genom digital marknadsföring eller bli tryggare i din ledarroll. Du kan även få träffa en rådgivare som hjälper dig att ta ut riktningen i ditt företag och hjälper dig prioritera så att du lägger krut på rätt saker som tar företaget dit du vill.

Och det bästa av allt är att det är helt gratis, tack vare stöd från EU. Projektet drivs av föreningen Affärskompetens Sverige. Affärskompetens Sverige vill gärna bjuda in dig en till en kort digital infoträff där du får veta mer om vilka möjligheter som finns och hur du gör för att komma i gång. Närmast arrangeras träffar den 25 oktober, 10 november, 21 november och 29 november.

Anmäl dig till träffen här

Krockar det med annat i kalendern? Inga problem, har du bokat in dig får du tillgång till en inspelning efteråt.

 

Kontakt

Har du frågor? Kontakta Affärskompetens på info@affarskompetens.se eller ring 010-641 01 10.