Sveriges Åkeriföretag SÅ Sjukvårdsförsäkring

Kampanj Sjukvårdsförsäkring

Publicerad 2020-10-09 / 09:19 av Charlotta.Nilsson i Förmånsavtal

Var rädd om din personal. Gratis sjukvårdsförsäkring i tre månader! Ta del av erbjudandet som är begränsat till årsskiftet 2020. Här finns pengar att spara!

Inom den offentliga vården växer köerna till specialistläkare och behandlingar. Genom medlemskap i SÅ finns det möjlighet att såväl hitta till rätt vård som att förkorta frånvaron för åkeriägare och dess medarbetare genom SÅ Sjukvårdsförsäkring.

Stora pengar att spara
Som medlem i Sveriges Åkeriföretag betalar du endast 331 kr/månad för denna försäkring. Jämför det med den du har idag och vi lovar att vi inte bara matchar priset utan även försäkringsvillkoren. Detta har du inte råd att missa.

Vem kan teckna försäkringen?
Medlemmar i Sveriges Åkeriföretag, ägare, anställda samt ägares respektive som inte har sjukvårdsförsäkring sedan tidigare. Försäkringen tecknas utan hälsodeklaration. Det räcker med intygande om full arbetsförhet.
Anmäl dig till marie.morsin@akeri.se eller ring 010-510 54 56.”Belastningen på vårt välfärdssystem har aldrig varit hårdare med såväl humana som ekonomiska utmaningar. Inom den offentliga vården växer köerna till specialistläkare och behandlingar. Genom medlemskap i SÅ finns det möjlighet att såväl hitta till rätt vård som att förkorta frånvaron för åkeriägare och dess medarbetare genom SÅ Sjukvårdsförsäkring via Trygg-Hansa. Just nu kan du genom den nya appen ta del av erbjudandet som är begränsat till årsskiftet 2020”.
 

Kontakt