Jubileumsfirande med Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland

Publicerad 2023-08-10 / 08:17 av Charlotta.Nilsson i Genomförda Event

Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland bjuder in alla medlemmar till jubileumsfirande på Nääs fabriker – Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland 90 år på rätt väg!

Ta med din partner/respektive och unna er en härlig kväll tillsammans med kollegor i branschen. Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland (SÅVG) vill ge sina medlemmar möjlighet att träffas och tillsammans fira föreningens 90 år. Därför bjuder vi in dig till en festlig kväll med övernattning på Nääs fabriker. Vi hoppas att både gamla och nya medlemmar vill delta och göra kvällen till en succé.

Det blir fördrink, 3-rätters middag, underhållning och dans, nattamat och övernattning till ett riktigt sjyst pris. Det betyder att vi jobbar efter först-till-kvarn-principen och även att vi inte kan ta emot hur många deltagare som helst från respektive företag. Det blir roligare om så många medlemmar som möjligt kan delta.

Normalpris för detta landar på cirka 2500 kronor per person, men som medlem i SÅVG betalar du bara 1000 kronor per person, resten står föreningen för.

Alltså, nedan får du för 1000 per person:

Du hänger väl med? Vi har förlängt anmälan så nu är sista chansen för dig som vill delta! Anmäl dig via vår webbokning senast 29 september.

 

Hoppas vi ses!

Hälsar Styrelsen Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland

Morgan, Gabriella, Dick, Linda, Christian, Tony, Lars, Torbjörn och Henrik