Fair Transport webbinarier 2022

Gör affärer med hjälp av Fair Transport

Publicerad 2022-08-30 / 12:52 av Charlotta.Nilsson i Genomförda Event

Varför ska jag certifiera företaget enligt Fair Transport? Hur använder jag certifieringen i mina affärer? Hur går jag till väga och vilka krav ställs? Hur gör jag för att upphandla hållbara transporter och vad ger det att ställa krav på Fair Transport? Under hösten 2022 erbjuder vi två olika kostnadsfria webbinarier vid 4 olika tillfällen.

Webbinarie 1 – Hur gör jag min ansökan?

Vi går på djupet i ansökningsprocessen till Fair Transport. Vi går igenom kraven och den dokumentation som krävs för att ni ska bli godkända. Målet är att ni ska känna er väl förberedda och trygga med certifiering. Webbinariet riktar sig till dig som kommer administrera certifieringen Fair Transport. Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla intresserade, ni anmäler er via webbokningen.

DATUM:
• Torsdag 22 september 2022 (genomförd)
• Torsdag 20 oktober 2022  (genomförd)
• Torsdag 24 november 2022  (genomförd)
• Torsdag 15 december 2022

TID: Klockan 10.00 – 11.00
PLATS: Microsoft Teams
ANMÄLAN: Anmälan görs via vår webbokning senast 2 dagar innan aktuellt datum. En Teamslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan webbinariet.


Webbinarie 2 – Fair Transport, hållbarhetscertifiering av godstransporter 

Under en timme går vi igenom Fair Transport som varumärke och hur Fair Transport kan användas av dig som åkeriägare, både i dina affärer och i utvecklingen av ditt företag. Vi riktar oss även till dig som transportköpare och går igenom hur certifieringen stärker er och bidrar till er måluppfyllelse. Vi ger er en helhetsblick över certifieringen och dess nyttor. Webbinariet riktar sig till dig i ledande befattning för ett åkeriföretag, LBC eller speditör och till dig som transportköpare.
Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla intresserade, ni anmäler er via webbokningen.

DATUM:
• Torsdag 22 september 2022 (genomförd)
• Torsdag 20 oktober 2022 (genomförd)
• Torsdag 24 november 2022  (genomförd)
• Torsdag 15 december 2022

TID: Klockan 15.00 – 16.00
PLATS: Microsoft Teams
ANMÄLAN: Anmälan görs via vår webbokning senast 2 dagar innan aktuellt datum. En Teamslänk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan webbinariet.


MER INFORMATION OM FAIR TRANSPORT
Fair Transport är transportnäringens hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg. Alla certifierade företag uppfyller uppsatta krav och kriterier och följs löpande upp via en oberoende tredjeparts granskning. Certifieringen säkerställer på så sätt att transporterna utförs ansvarsfullt, trafiksäkert och klimatsmart. Som certifierat företag finns ni representerade på fairtransport.se och er publika sida bildar ett skyltfönster för ditt åkeriföretags hållbarhetsarbete. Det stärker både ditt varumärke och din konkurrenskraft. Du breddar ditt erbjudande genom att stå redo för beställningar från transportköpare som värderar en hållbar affär. Därmed är du ett av de åkeriföretag som är med och driver utvecklingen framåt.

FRÅGOR OCH KONTAKT:
- Maria Werpers Dahl, verksamhetsansvarig Fair Transport, info@fairtransport.se, 070-775 14 14
- Charlotta Nilsson, Projektledare Fair Transport, charlotta.nilsson@akeri.se, 010-510 54 16