Forum för transportdispenser den 2 oktober

Publicerad 2024-06-03 / 08:25 av Malin.carlsson i Event

Den 2 oktober arrangerar Sveriges Åkeriföretag en kunskapsdag tillsammans med Trafikverket och Mobilkranföreningen. Målgrupp är företag som ansöker om dispenser för specialtransporter såsom bred, lång och tung transport.

Välkommen till ett viktigt forum för uppdatering och fördjupning om transportdispensernas aktuella frågor och utvecklingsområden. Det är dessutom ett tillfälle att möta aktörer och kollegor från beställare till utförare inom branschen. Dagen kommer att belysa våra olika behov och förutsättningar i en värld av förändringar. Vi vill skapa förståelse för varandra, där vi för en dialog kring de behov som diskuteras inom branschen från beställare till en utförd transport.

Du kommer även att få höra de slutsatser Trafikverket drog i sitt regeringsuppdrag om att förenkla och effektivisera dispenser. Vi presenterar också en nulägesanalys av dispenstransporter genom Sverige där vi fler olika exempel. Syftet är att diskutera framtid för att skapa en gemensam bild av möjliga utvecklingsområden. 

När? onsdag 2 oktober kl 10.00–16.00
Var? World Trade Center i Stockholm
Hur? Du anmäler dig på Trafikverkets hemsida via denna länk.
Konferensavgift är 795 kr inkl. moms per person och efter den 22 augusti blir din anmälan bindande och debiteras även vid avanmälan. I avgiften ingår för-och eftermiddagsfika samt lunch. 

Varmt välkommen! 
önskar Sveriges Åkeriföretag, Trafikverket och Mobilkranföreningen