bild årsmöte röstkort

Årsmöte 2023

Sveriges Åkeriföretags centrala årsmöte 2023 kommer att hållas fredagen den 5 maj. Region ABC (Stockholm-Uppsala) är värd och bjuder in till centrala Stockholm. 

Redan på Sveriges Åkeriföretags årsmöte i Västerås i maj i år fick vi en hint om att nästa års årsmöte blir något riktigt storslaget. Planeringen pågår men vi vill att ALLA redan nu skriver in datumet i sin kalender. Årsmötet med tillhörande arrangemang kommer att hållas centralt i Stockholm och vi rekommenderar att åka dit med tåg eller flyg då allt sker inom gångavstånd från centralstationen.

På förmiddagen finns utrymme för föreningsmöten och efter lunch startar årsmötet. Stora åkeripriset kommer även att delas ut igen. 
Traditionen säger ju att det blir en fin årsmötesmiddag med underhållning på kvällen. Det kommer att bli ett enkelt val att byta ut fredagsmyset mot några dagar i Stockholm. Varför inte planera en långhelg i vår huvudstad i samband med årsmötet?

Mer information kommer att läggas ut på denna sida samt som nyhet på akeri.se, i våra nyhetsbrev och sociala medier.
 

VEM FÅR KOMMA?

Alla medlemmar är välkomna! På våra centrala årsmöten blir du alltid uppdaterad om Sveriges Åkeriföretags arbete och får ta del av branschnyheter. Detta är ett bra tillfälle för dig som medlem att påverka diskussioner och beslut under årsmötesförhandlingarna. Varje medlem är viktig så delta och engagera dig i arbetet för en hållbar och lönsam åkerinäring. Du är även välkommen att bara lyssna och träffa branschkollegor. 

ANMÄLAN  

Anmälan krävs men har inte öppnat ännu. Vi uppdaterar informationen på denna sida när anmälan är öppen. 

 

Fotnot

Varje år håller vi årsmöten. På våren arrangerar våra tolv åkeriföreningar var sitt årsmöte. Där utser man den regionala åkeriföreningens ombud som har rösträtt på det centrala årsmötet. En torsdag i maj arrangeras sedan det centrala årsmötet för Sveriges Åkeriföretag och platsen varierar från år till år. År 2022 genomfördes årsmötet på Steam Hotel i Västerås den 12 maj och du kan läsa om mötet här.