Elin Klar

Publicerad 2020-10-11 / 09:00 av Charlotta.Nilsson i Svenska Truckers deltagare

Namn: Elin Klar
Ålder: 23 år
Civilstånd: Sambo
Arbetsgivare: Wiréns Åkeri
Fritidsintressen: Gym och vänner
Instagram: Elinkklar 
 

Elin Klar en av våra tidigare deltagare och är med för andra gången i Svenska Truckers. Hon ser fram emot den nya säsongen. 

-    Tiden efter första säsongen har varit både rolig och lite tråkig. Det finns många världsmästare på internet som har åsikter och inget överseende med att alla någon gång är ny på jobbet. Men jag har fått mycket positiv respons och många har uppskattat min medverkan då jag verkligen var mig själv och berättade öppet om vad jag varit med om, förklarar hon. 

Hon är superstolt över att programmet vann en Kristall. 

-    Det var enormt kul!! Oväntat men riktigt roligt. 

Hon är övertygad om att TV-serien lockar flera till yrket och hon tror också att hennes resa i serien kan inspirera andra att våga ta steget. Hon ser fram emot att visa upp sin egen utveckling i yrket eftersom det kan sporra och stärka andra som också är nya i yrket. 

-    Det blir kul att få visa vad jag lärt mig och vad sjukt mycket jag utvecklats. Att själv kunna se tillbaka och verkligen få bevis på vad mycket man utvecklas på ett år. Om jag ska jämföra mig med för ett år sedan så är det en helt ny människa bakom ratten på bil 19. Jag har växt som chaufför och stormtrivs till och med i stora stygga Stockholm. 
 

  

Svenska Truckers på Viafree

Ni hitta alla avsnitt av Svenska Truckers på Viafree.