Digitala Åkerihandboken är uppdaterad

Publicerad 2024-06-14 / 14:03 av Malin.carlsson i Nyheter

Vi ser regelbundet över innehållet i Åkerihandboken och uppdaterar löpande den digitala versionen på vår hemsida. Nu finns en ny version att tillgå på vår hemsida och i appen Sveriges Åkeriföretag. 

Du läser den digitala Åkerihandboken när du är inloggad på vår hemsida och går in här: www.akeri.se/sv/las-akerihandboken.

Den fysiska Åkerihandboken skickas varje år ut till alla medlemmar i slutet av året. Du kan beställa extra böcker här: www.akeri.se/akerihandboken

Du kan köpa volymlicenser om du vill låta flera användare få tillgång till vår digitala Åkerihandbok. Det är enkelt att ladda upp valfritt antal användare via en excelfil. Priset för den digitala Åkerihandboken är samma som för den tryckta boken men var tionde inloggning är gratis. 

Vi kan även tillhandahålla en länk för publicering på ert intranät (gäller endast våra medlemsföretag). Vid frågor, kontakta oss nedan. 

Call-to-action Medlemskap

Bli medlem idag!

Ett värdefullt medlemskap för dig som driver ett åkeriföretag. Som medlem hos oss får du bland annat tillgång till våra nätverk, branschkunskap, nyheter, våra juristers branschspecifika kunskap och många förmåner från våra samarbetspartners.

Om medlemskapet