Branschföreträdare till Sveriges Åkeriföretag i Göteborg

Publicerad 2023-05-02 / 08:59 av Charlotta.Nilsson i Nyheter

Sveriges Åkeriföretag är Sveriges branschorganisation för åkeriföretagare med totalt 40 anställda. Vi servar cirka 5 000 företag med totalt cirka 35 000 fordon i Sverige. Som branschorganisation jobbar vi bland annat med att skapa goda förutsättningar för en lönsam utveckling av åkerinäringen. Vi ger medlemmarna råd i olika ekonomiska, tekniska, juridiska och branschfrågor samt företräder dem i kontakter med myndigheter med mera.

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du att företräda åkerinäringens intressen i företrädesvis Västra Götaland med placering på regionkontoret i Göteborg. Tjänsten innebär många kontaktytor och nära samarbeten med såväl befintliga som nya medlemsföretag med fokus att utveckla medlemmarnas företagande, samt påverka politiker och beslutsfattare till att skapa goda villkor för åkerinäringen. En viktig del av arbetet innebär därmed att skapa och utveckla goda relationer genom att bland annat planera och genomföra möten med dessa parter.

En viktig del i tjänsten är kontakt med medlemmar och medlemsrekrytering. Allmänna administrativa kontorssysslor kommer även att ingå. Resor ingår i tjänsten. B körkort är ett krav och du bör ha tillgång till egen bil.

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara en del av branschen och vill bidra till den fortsatta utvecklingen av näringen. Du kännetecknas som en initiativtagande person med stort engagemang för samhälls- och företagarfrågor. Vidare är du en strukturerad, företagsam och självgående person som kan uttrycka sig väl i tal och skrift. Du känner dig också bekväm med att tala med politiker och beslutsfattare såväl som med medlemsföretag om åkerinäringens utmaningar. Driva projekt självständigt har du också erfarenhet utav.

Du erbjuds
Du välkomnas till en organisation som arbetar efter värdeorden, lösningsorienterad, engagerad och professionell. Du erbjuds en bred roll och ett fritt och självständigt arbete i en medialt synlig branschorganisation. Du har dagligen många kontaktytor och nära samarbeten med andra. Kollegorna är ett engagerat team och du kommer till en verksamhet med ett starkt varumärke.

Arbetet erbjuder stor variation och flexibilitet där du självständigt ansvarar för besök hos både befintliga och potentiella nya medlemmar inom ditt tilldelade område, samtidigt som möjlighet finns att arbeta hemifrån alternativ på närmaste kontor. Detta är en tjänst där du får möjlighet att göra skillnad och ha en utvecklande roll i en spännande och händelserik organisation! Tjänsten är heltid och tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Åkerikonsult med Jurek Rekrytering & Bemanning. 
Skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

Vi ser med glädje fram emot din ansökan!

 

Om Sveriges Åkeriföretag
Sveriges Åkeriföretag bevakar åkerinäringens intressen och stödjer våra medlemsföretags behov av företagsutveckling, opinionsbildning och lobbying. Vårt mål är att lyfta hela den svenska åkerinäringen, göra näringen mer synlig och höja branschens anseende. Sveriges Åkeriföretag informerar och ger medlemsföretagen råd i bland annat juridiska, ekonomiska och tekniska frågor och vi erbjuder utbildningar och certifieringar. Vi företräder också medlemsföretagen i kontakter med myndigheter, regering och riksdag, intresse- och näringslivsorganisationer. Genom att bevaka näringens intressen, driva på i miljö- och trafiksäkerhetsarbetet och bevaka utvecklingen i branschens omvärld arbetar vi även för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen.