Fair transport-bil på höga kusten-bron

Åkeri- och LBC-dagen - I år med hållbarhetsfokus

Publicerad 2024-05-31 / 10:01 av Malin.carlsson i Event

I år arrangeras konferensen Åkeri- och LBC-dagen tillsammans med vårt hållbarhetsnätverk. Boka in 26-27 november redan nu. Under en och en halv dag bjuder vi på ett fullspäckat program kring hållbarhet, digitalisering, framtidsspaning och den senaste informationen om näringens mest aktuella frågor.  

Utvecklingen går fort inom både digitalisering och åkerinäringens omställning till fossilfrihet. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad. Därför breddar vi nu konferensinnehållet på vår uppskattade konferens Åkeri- och LBC-dagen genom att lägga ett tydligt fokus på åkerinäringens hållbarhetsfrågor tillsammans med vårt hållbarhetsnätverk. 

Den 26-27 november går Åkeri- och LBC-dagen 2024 av stapeln i centrala Stockholm. Konferensen är öppen för alla åkerier som vill ligga i framkant. Målgrupp är VD, styrelse, ägare och hållbarhetsansvariga för åkerier och LBC:er i hela landet. Alla medlemmar är självklart välkomna att anmäla sig. 

Notera datumet i kalendern. Ett tips är att boka logi redan nu. Mer detaljerat program och anmälan till själva konferensen återkommer vi med men så här är upplägget tänkt:

Dag 1 innehåller digitalisering, beredskap, framtidsspaning och branschaktuella frågor. 
Dag 2 fokuserar helt på omställningen till fossilfrihet där vi diskuterar vägen framåt.

Vi inleder dag 1 med lunch innan konferensen börjar, följt av tvårättersmiddag på kvällen. Dag 2 pågår konferensen till kl 15 med avbrott för fika och lunch. Vi avslutar med en kopp kaffe innan hemfärd med ny kunskap och inspiration att fortsätta hållbarhetsarbetet på det egna företaget. 

Vid frågor, kontakta Peter Svensson eller Fredrik Svensson enligt nedan. 
 

Boka din logi redan nu
Vi har ordnat en rabattkod som gäller på Scandic Continental och Haymarket by Scandic som ger 15% rabatt i mån av plats och med fri avbokning fram till kl 18.00 på ankomstdagen. Gå in på www.scandichotels.se, välj något av de två hotellen och uppge bokningskod PRO15SE. Du kan även ringa rumsbokningen på 08-517 517 00 och göra en individuell bokning.

Vi ser fram emot att träffas i november.