Klart med ny vd för VSV

Publicerad tors, 04/25/2024 - 19:21

VSV Unite har utsett Johan Svensson som ny vd för bolaget. Han har fram till nu varit verksamhetschef, och börjar på den nya posten 1 maj.

– Johan Svensson har varit på VSV Unite i fem år och gjort ett mycket bra arbete i olika ledande roller, nu senast som verksamhetschef. Att Johan blir den som axlar rollen som vd känns både rätt och naturligt, säger styrelseordförande Philip Åbrink.

VSV Unite meddelade för bara en vecka sedan att nuvarande vd Jesper Söder avslutar sin anställning. Johan Svensson hoppas nu kunna bygga vidare på den positiva utveckling som skogslogistikbolaget, baserat i Karlstad, haft på senare tid.

– Att få möjligheten att gå in som vd för VSV Unite känns otroligt spännande. Vi har haft ett bra driv i verksamheten de senaste åren och det är något som jag och mina kollegor på VSV Unite kommer att fortsätta leverera framöver. I den nya rollen kommer självklart nya arbetsuppgifter, men för mig är det viktigt att även framåt vara nära marknaden, kunderna och våra anslutna åkerier och entreprenörer, säger den blivande vd:n.

Johan Svensson tillträder posten den 1 maj.

Johan Svensson, vd på VSV Unite från 1 maj.