Svenska Truckers

Svenska truckers

Vinnare av kristallen för bästa reality 2020! Svenska Truckers gjorde stor succé i tv-rutan under våren 2020 och blev direkt ett av TV3:s flaggskepp vilket bekräftades på Kristallengalan. 

Svenska Truckers är den största kommunikationssatsningen som Sveriges Åkeriföretag någonsin gjort. Både lastbilen och föraryrket har synliggjorts hos allmänheten. Till vår stora glädje har detta synts i söktrycket till transportutbildningarna runt om i landet. Fler sökande totalt och en stor ökning av kvinnor. Detta var ett av målen med Svenska Truckers vilket stärker vårt beslut om en egen TV-serie. 

Läs historien bakom Svenska Truckers.

Vi kommenterar vinsten i en nyhet. Läs mer. 

Svenska Truckers är en så kallad ”workplacereality”, där tittaren följer ett antal förare och åkeriers vardag på olika platser i Sverige. Ämnen som berörs i programmet varierar förstås, men målet är att visa upp den mångfaciterade, varierande, utmanande och roliga yrke som chaufförsyrket är. Säsong 2 - Vecka 46 smäller det!


Ytterligare en säsong är på gång och inspelning, klipp och redigering pågår precis just. Vi kommer snart att börja presentera säsongens deltagare. Håll ut.    

 

Vi vet att den här världen är spännande, och nu får vi äntligen visa upp den i TV!

Rickard Gegö, vd vid Sveriges Åkeriföretag

 

 


Svenska Truckers säsong 1 

Svenska Trunckers Via free

Se alla avsnitt på Viafree

Saknar du Elin, Simon, Jörgen, Tove, Anders och resten av gänget i Svenska Truckers? Ni har väl inte missat att ni kan se alla avsnitt igen på Viafree. 

Youtube Svenska Truckers Jörgen Frykholm

Youtubeklipp

På Sveriges Åkeriföretags Youtube-kanal kan du se en mängd härligt klipp från den första säsongen. Ni hittar den här.

Elin Klar Svenska Truckers

Deltagare säsong 1

Här hittar du intervjuer och information med alla deltagare. Läs mer. 

 

Kontakt