aktuella event

Aktuella event

Här hittar ni information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet. Det kan vara medlemsmöten, seminarier, konferenser, mässor och webbinarier. 

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

2022-08-18
SÅ Rundresan 2022 kommer till Storuman, Arvidsjaur och Luleå

Vi vill träffa dig när SÅ Rundresan 2022 kommer till Storuman, Arvidsjaur och Luleå den 12-14 september! Vi fortsätter vår resa landet runt för att träffa så många av våra medlemmar som möjligt och prata om åkeribranschen! 

2022-08-15
Så kan ditt åkeri få ekonomiskt stöd för miljöinvesteringar

Funderar ni på att investera i gas, el eller etonol -lastbil eller eldrivet arbetsredskap? Lyssna på detta webbinarium om vilket ekonomiskt stöd ditt åkeri kan få!

2022-06-15
Save the Date för LBC- och åkeridagen

Den 26-27 oktober 2022 genomför vi LBC-och åkeridagen. Denna gång ses vi fysiskt i centrala Stockholm för en lunch- till lunchkonferens.  

2021-12-13
Rundresa 2022

Det var ett tag sedan sist men nu vill vi träffa så många som möjligt av våra medlemmar. Vi har alla haft få tillfällen att ses under pandemin för att utbyta åsikter, erfarenheter, lyssna, lära och bara umgås. Nu ändrar vi på det. 

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen