aktuella event

Aktuella event

Här hittar ni information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet. Det kan vara medlemsmöten, seminarier, konferenser, mässor och webbinarier.

Se även alla våra planerade aktiviteter under året som vi löpande uppdaterar här www.akeri.se/sv/planerade-aktiviteter-2024.   

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

2024-02-22
Föreningsårsmöte i Sveriges Åkeriföretag Gävleborg den 13 mars

Sveriges Åkeriföretag Gävleborg/Gävleborgs Åkeriservice AB bjuder in till föreningsårsmöte/stämma som du kan delta i på plats eller digitalt onsdag den 13 mars.

2024-02-20
AW ABC-personalen utmanar i 3-kamp

Personalen i ABC-regionen utmanar medlemmarna i en trekamp på Ball Breaker på Kungsholmen i Stockholm fredagen den 12 april. 

2024-02-15
Inbjudan till årsmöte för Sveriges Åkeriföretag Värmland

Välkommen till Sveriges Åkeriföretag Värmlands föreningsårsstämma där du även får branschinformation och blir bättre förberedd för en företagskontroll av Transportstyrelsen. 

2024-02-08
Inbjudan till årsmöte i Öst den 14 mars i Linköping

Välkommen till Sveriges Åkeriföretag Öst förenings årsstämma, erfarenhetsutbyte av elektrifiering, hur SÅ jobbar med samhällspolitiska frågor samt rundvandring hos Rejmes i Linköping. 

2024-02-06
Följ med till Polen på studiebesök och konferens i april

Följ med Sveriges Åkeriföretag på en intressant studieresa till Polen den 17-21 april. Vi besöker bland annat släpvagns- och lastväxlartillverkaren Hakarps Equipments fabrik. 

2024-02-02
Årsmöte i ABC den 17 april i Uppsala

Åkeriföreningen i Stockholm och Uppsala Län kallar till årsmöte där du uppdateras om det senaste som påverkar din verksamhet samt info från Volvo och Trafikpolisen Uppsala.

2024-01-31
Vår samarbetspartner Colix bjuder in till digitala demovisningar

Vår samarbetspartner Colix har skapat en åkeriapp som underlättar jobbet inom ett åkeri. Under våren bjuder de in till digitala demovisningar vid flera tillfällen.

2024-01-30
Inbjudan till årsmöte för föreningen Sveriges Åkeriföretag Skaraborg

Välkommen till Sveriges Åkeriföretag Skaraborgs föreningsårsstämma i Mariestad den 28 februari. 

2024-01-30
Transportkonferens och årsmöte för föreningen Sveriges Åkeriföretag Mitt

Välkommen till transportkonferens med studiebesök i Garpenbergs gruva samt årsmöte för SÅ Mitt lördagen den 2 mars.  

2024-01-29
Föreningsårsmöten i Sveriges Åkeriföretag Småland-Öland, Halland och Syd

Nu har anmälan öppnat! Sveriges Åkeriföretag Småland-Öland, Halland och Syd bjuder tillsammans in till sina årsmöten den 27 april. Det blir framtidsspaning, middag och Lasse Stefanz!

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen