aktuella event

Aktuella event

Här hittar ni information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet. Det kan vara medlemsmöten, seminarier, konferenser, mässor och webbinarier. 

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

2021-09-20
Inbjudan webbinarie - Transportjuridik för dig inom industri och handel

Ansvarar du för eller beställer transporter inom industri och handel? Då är detta webbinarie högintressant för dig.  

2021-09-17
Inbjudan till Sveriges Åkeriföretag Västra Götalands årsmöte

Den 9 oktober välkomnar vi medlemmar i Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland till en rolig lördag innehållandes årsmöte och gokart.

2021-09-06
Webbinarie-serie med tema: framgångsrikt företagande

I vår webbinarieserie kring framgångsrikt företagande får du nyttig information inom fyra fokusområden: företagsekonomi, juridik, arbetsmiljö och Fair Transport. 

2021-09-03
Årsmöte för föreningen Sveriges Åkeriföretag Småland-Öland 23 sept

Nu har det blivit dags för föreningen Sveriges Åkeriföretag Småland-Öland att hålla sitt årsmöte digitalt den 23 sept med efterföljande event: Lönsamma och hållbara affärer. 

2021-09-03
Lönsamma och hållbara affärer

Sveriges Åkeriföretag och Scania Sverige bjuder in till ett webbinarium den 23 sept med tema lönsamhet och hållbarhet. Alla medlemmar är välkomna.

2021-08-24
Webbinarie, Fair Transport – hållbarhetscertifiera ert företag

Varför ska jag certifiera företaget enligt Fair Transport? Hur går jag till väga och vad krävs? Det och mycket mer kommer vi att gå igenom på våra webbinarier om Fair Transport – Hållbarhetscertifiera ert företag.  

2021-08-24
Seminarieserie del 4 - Snabbare implementering av högkapacitetstransporter på statligt och kommunalt vägnät

Webbinariet ger en lägesrapport från experter i Trafikverket, kommun och näringsliv om hur statlig och kommunal väginfrastruktur utvecklas för att möjliggöra transporter med tyngre och eller längre lastbilar.

2021-02-11
Regionala årsmöten i hela landet

Här samlar vi information om Sveriges Åkeriföretags föreningsårsmöten. Sidan uppdateras löpande.

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen