aktuella event

Aktuella event

Här hittar ni information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet. Det kan vara medlemsmöten, seminarier, konferenser, mässor och webbinarier. 

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

2023-09-22
Inbjudan till höstmöten om effektiva transporter i Spånga och Halmstad

Vi arrangerar två träffar i höst om effektiva transporter i Spånga och Halmstad. Fokus är information till företag som utför transporter inom bygg- och anläggning, dispenstransporter, vägtransportledning och bärgning. 

2023-09-20
Webbinarium: Förbered er för EU:s kommande krav på hållbarhetsrapportering

Det är hög tid att börja förbereda sig inför EU:s stärkta krav på hållbarhetsrapportering. Hur påverkar de nya kraven åkerinäringen? 

2023-09-20
Boka in i kalendern: Renhållarträffen 8-9 februari 2024

Renhållaträffen är tillbaka. Notera den 8-9 februari 2024 i kalendrarna redan nu!

2023-09-19
Temadag med Toveks Lastbilar i Lidköping 28 oktober

Sveriges Åkeriföretag Skaraborg anordnar en temadag tillsammans med Toveks Lastbilar AB i Lidköping den 28 oktober. 

2023-09-08
Åkeri- och LBC-dagen den 1-2 november

Den 1-2 november bjuder vi in till Åkeri- och LBC-dagen i centrala Stockholm. Vi välkomnar särskilt er som har en ledande befattning inom ett åkeri eller en lastbilscentral. 

2023-09-04
Frukostmöte med temat "Elektrifiering av lastbilar"

Välkommen på frukostträff i Gävle. Träffa oss och representanter från Gävle Innovation Hub och Lindholmen Science Park.

2023-09-01
Välkommen på en temadag med kunskapsutbyte om elektrifiering!

Den 8 november anordnar Sveriges Åkeriföretag Öst en temadag med fokus på elektrifiering och omställningen till förnybara transporter. Alla medlemmar är välkomna.

2023-08-24
Distansutbildning: – upphandling av fossilfria, hållbara transporter

Sveriges Åkeriföretag, Fair Transport och BioDriv Öst och vill bjuda in dig som är upphandlare och beställare av tjänster som innefattar transporter till en kostnadsfri halvdagsutbildning inom området. Utbildningen är digital och erbjuds vid fyra tillfällen, två som riktar sig till offentlig sektor och två till privat sektor.

2023-08-15
Seminarie om eldrivna tunga fordon på mässan eComExpo

Den 27 och 28 september genomförs eComExpo, fackmässan om och för omställningen till en fossilfri transportnäring. Sveriges Åkeriföretag genomför seminariet – Att våga satsa på eldrivna tunga fordon – från idé till praktik den 28 september. Kom och lyssna på oss och mycket annat intressant. Mässan är kostnadsfri.

2023-08-10
Jubileumsfirande med Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland

Platser kvar - anmäl dig till Sveriges Åkeriföretag Västra Götalands jubileumsfirande på Nääs fabriker. Var med och fira att Sveriges Åkeriföretag Västra Götaland fyller 90 år och är på rätt väg!

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen