aktuella event

Aktuella event

Här hittar ni information och inbjudningar till aktuella event som arrangeras runt om i landet. Det kan vara medlemsmöten, seminarier, konferenser, mässor och webbinarier. 

Vid våra arrangemang kan det förekomma att vi filmar och fotograferar för eventuell publicering i våra kanaler. Genom att anmäla dig till arrangemanget godkänner du detta. Vid deltagande i våra aktiviteter hanterar vi dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

2023-03-08
Distansutbildning - offentlig upphandling av fossilfria transporter

Sveriges Åkeriföretag och BioDriv Öst bjuder in offentliga aktörer till en distansutbildning om offentlig upphandling av fossilfria transporter. Du som är intresserad väljer att delta antingen i mars eller i april. Utbildningen riktar sig till upphandlare och beställare av upphandlingar som innehåller en betydande del transporter.

2023-02-19
Tanktransportdagen 19-20 april

Tanktransportdagen går av stapeln den 19-20 april. Välkommen att ta del av ett högaktuellt konferensprogram, träffa branschkollegor och nätverka.

2023-02-15
Webbinarium - Vart är vi på väg i konjunkturen?

Under webbinariet belyser vi branschens ekonomiska och finansiella utveckling samt visar jämförande analyser av finansiella nyckeltal, både över tid och mellan olika åkerityper.

2023-02-03
Föreningarnas årsmöten samlade på en sida

Så här på vårterminen är det årsmötestider. På denna sida uppdaterar vi löpande informationen kring när, var och hur våra föreningars årsmöten kommer att genomföras.

2023-01-31
Anmälan har öppnat till årsmöte och kongress 2023!

Nu har vi öppnat anmälan till årsmöte och kongress i Stockholm den 5 maj. Välkomna att boka in er! 

2023-01-24
Webbinarier om kör- och vilotidskontroll

Försök att undvika de vanligaste fallgroparna vid en företagskontroll från Transportstyrelsen. Om du inte redan har deltagit i vårt webbinarium så finns fler tillfällen. Vi delar med oss av viktiga tips och strategier när det gäller kör- och vilotider för att hjälpa er att undvika onödiga sanktionsavgifter. 

2023-01-11
Vårens webbinarier om Fair Transport

Fair Transport stärker ert varumärke och gör er starkare i affärer med Transportköpare. Vill du veta mer. Boka in dig på våra kostnadsfria webbinarer. 

2022-09-08
SÅ årsmöte: notera datumet 5 maj 2023

Ingen kommer att vilja missa Sveriges Åkeriföretags centrala årsmöte 2023, så vill att ALLA medlemmar redan nu skriver in datumet i sin kalender: fredagen den 5 maj 2023!
 

Webbokning

Du kan även söka aktuella event och utbildningar direkt via vår webbokning.
 

Till webbokningen