Headerbild Förmånsavtal

SÅ Sparman

Här finner du noga utvalda produkter och tjänster anpassat till våra medlemmars behov till ett förmånligt pris.

Förmånsavtal

Som medlem i Sveriges Åkeriföretag får du förmånsavtal vad gäller drivmedel, försäkringar och mycket mer. Tack vare alla våra medlemmar kan vi erbjuda bra avtal på ett stort antal produkter och tjänster som är nödvändiga för att kunna bedriva ett framgångsrikt åkeri. Våra medlemmar står för en stor samlad volym vad gäller inköp och därför får vi till avtal som verkligen tål att jämföras med andra. Avtalen gäller över hela landet.

Våra samarbetspartners

Visma Draftit logo

Visma Draftit Produkter & Tjänster

Visma Draftit ger dig som medlem en unik tillgång till över ett tusen nedladdningsbara juridiska dokument, avtal och mallar. 

Läs mer

Elite Hotels

Elite Hotels Produkter & Tjänster

Nyttja vårt samarbetsavtal med Elite Hotels om ni är på resande fot och behöver boka hotellrum eller om ni ska anordna en konferens. 

Läs mer

Colix förmånsavtal Sveriges Åkeriföretag

Colix Produkter & Tjänster

Colix Åkeriapp låter dina medarbetare få all information och nå de dokument de behöver för att genomföra sitt jobb och sköta sin rapportering digitalt trots att de befinner sig ute på vägarna.

Läs mer

Kvdpro förmånsavtal Sveriges Åkeriföretag

Kvdpro Alla partners

Sälj och köp tunga fordon genom Sveriges största försäljare av begagnade lastbilar. Som medlem i Sveriges Åkeriföretag får du alltid rabatt på förmedlingsavgift och försäljningsprovision.

Läs mer

Tacho Online

Tacho Online Produkter & Tjänster

Tacho Online analyserar dina kör- och vilotidsdata och presenterar överträdelserna på ett enkelt och smidigt sätt och ger tillgång till en mängd olika rapporter.

Läs mer

Toyota logga

Toyota Fordon

Sveriges Åkeriföretag har ett förmånsavtal med Toyota Sweden AB. Förmånsavtalet ger bra rabatter på personbilar och transportbilar för alla medlemmar i Sveriges Åkeriföretag.

Läs mer

Stjärnafyrkant sveriges Åkeriföretag

StjärnaFyrkant Produkter & Tjänster

NYHET - Nytt förmånsavtal 
StjärnaFyrkant levererar kommunikations- och säkerhetsprodukter samt tjänster till den som arbetar i ett fordon ute fältet eller kontoret.

Läs mer

BKY Sveriges Åkeriföretag

BKY - Behörighetskontroll Administration

Behörighetskontroll Yrkestrafik, BKY, är ett kostnadseffektivt digitalt system för kontroll av både förarbehörigheter och trafiktillstånd. Som medlem i Sveriges Åkeriföretag får du rabatt.

Läs mer

Circle K Drivmedel

Välkommen till Circle K!
Som medlem i Sveriges Åkeriföretag tar du del av ett mycket förmånligt rabattavtal när du tankar miles Diesel i Sveriges största truckdieselnätverk.

Läs mer

Bliwa förånsavtal Sveriges Åkeriföeretag

Bliwa Försäkringar

Om olyckan skulle vara framme kan du behöva ett ekonomiskt skyddsnät. Vår gruppförsäkring är ett omtänksamt sätt att ge dig själv samt dina nära och kära trygghet om något oförutsett skulle inträffa.

Läs mer

Trygg-Hansa Försäkringar

Under vårt mångåriga samarbete med Trygg-Hansa har vi arbetat fram flera försäkringar för åkerier. SÅ sjukvårdsförsäkring är en av marknadens bästa och mest prisvärda gruppsjukvårdsförsäkringar.

Läs mer

Swedol Yrkesbutiker

Hos marknadsledande Swedol hittar du el/elektronik, verktyg, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror. Allt du behöver, samlat under ett tak.

Läs mer

Nordea Finans Finansiering

Nordea Finans erbjuder både finansiell och operationell leasing av lastbilar, trailers och bussar. De erbjuder även avbetalning. Ränteförhandlingen har vi redan hjälpt till med.

Läs mer

Bli medlem hos Sveriges Åkeriföretag

Bli medlem hos Sveriges Åkeriföretag

Ett värdefullt medlemskap för dig som driver ett åkeriföretag. Som medlem hos oss får du bland annat tillgång till våra nätverk, våra juristers branschspecifika kunskap och många förmåner från våra samarbetspartners.

Om medlemskapet

Marie Mörsin

Kontakta mig vid frågor om våra förmånsavtal
SÅ Sparman
010-510 54 56
marie.morsin@akeri.se

dd