Sveriges Åkeriföretag - Logotyp

Logga in

Är du medlem men saknar inlogggningsuppgifterklicka här »

UTBILDNINGAR - TRANSPORTEKONOMI BASUTBILDNING

Transportekonomi basutbildning

BOKABESKRIVNING AV INNEHÅLL
En genomgång av grunder i att beräkna kostnader vid lastbilstransporter.

 
Transportekonomi basutbildning är en metodisk genomgång av hur ett åkeri kan beräkna kostnader för lastbilstransporter. Vi lär ut ett metodiskt arbetssätt och förklarar principer för kalkyleringens grunder. Vi ger exempel på enkla metoder för att följa upp verksamhet med efterkalkyler. På utbildningen används enkla Excel blad för att göra beräkningarna så deltagare bör ha med sig dator med Excel.

 

MÅL

Basutbildning i transportekonomi ska förmedla kunskap. Så här gör du! Efter utbildningen ska deltagarna ha en kännedom om hur man beräknar kostnader på ett metodiskt och tidseffektivt sätt med någorlunda precision i värdena. Praktiskt ska deltagaren kunna göra grundläggande beräkningar i den egna åkeriverksamheten.

 

MÅLGRUPP
Utbildningen är en grundutbildning och vänder sig till dig som vill ha en större förståelse hur du beräknar kostnader för dina transporter. 

 

KONTAKT OCH INFORMATION
Har du frågor kring utbildningen, kan du kontakta 010-51 00 400  eller via e-post utbildning@akeri.se

 

KURSDATUM HÖSTEN 2018

Under hösten 2018 erbjuder vi kurser i transportekonomi i Göteborg, Malmö, Umeå, Stockholm, Gävle och Örebro. Klicka på Boka-knappen högst upp för att se datum och anmäla dig till en kurs i transportekonomi. 

 

 

Bli medlem